Antena Meniu Search
x

Răsturnare de situaţie în cazul fetei izbite în plin, pe trecere, în Bucureşti. De ce nu au oprit maşinile cei doi şoferi, martori ai accidentului

Şoferul care a lovit o adolescentă pe trecere de pietoni, pe Bulevardul Iuliu Maniu din Bucureşti, a fost identificat de poliţişti.

de Redactia Observator

la 14.11.2023, 17:23

Vezi și

Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în cazul lui a fost dispusă măsura controlului judiciar. Şoferul a fost testat pentru consumul de alcool şi droguri, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii i-au identificat şi pe cei doi şoferi care au ocolit victima întinsă pe asfalt şi au trecut mai departe.

De ce au trecut mai departe doi şoferi, martori ai accidentului

Aceştia au fost audiaţi de poliţiştii de la Brigada Rutieră şi au declarat că au plecat în urmărirea şoferului vinovat pentru a-i putea vedea numărul de înmatriculare. Varianta lor a fost confirmată atunci când Poliţia a verificat lista apelurilor la 112: din ambele maşini s-au efectuat apeluri către serviciul unic de urgenţă prin care era anunţat accidentul. Tânăra accidentată pe trecere are 15 ani şi este acum internată în spital. Fata se grăbea să prindă autobuzul în momentul în care a fost izbită în plin.

"La data de 11 Noiembrie a.c, în jurul orei 13:30, Brigada Rutieră a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la un accident rutier înregistrat pe bd.Iuliu Maniu din Sectorul 6. Conducătorul unui autovehicul, care circula pe bd. Iuliu Maniu dinspre Str. Valea Cascadelor către Autostrada A1 a surprins și accidentat un pieton angajat în traversarea drumului public, iar imediat după impact, si-a continuat deplasarea.

În urma activităților desfășurate de către polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere, autorul accidentului de circulație a fost identificat. Conducătorul autovehiculului a fost testat cu aparatele Alcooltest și DrugTest, rezultate indicate fiind 0, respectiv negativ. De asemenea, a fost condus la sediul INML pentru prelevarea de mostre biologice.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 6, pentru săvârșirea  infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia", se arată în comunicatul Poliţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Răsturnare de situaţie în cazul fetei izbite în plin, pe trecere, în Bucureşti. De ce nu au oprit maşinile cei doi şoferi, martori ai accidentului