Antena Meniu Search
x

Răsturnare de situație în cazul morții celor doi frățiori din Iași. Primele concluzii ale medicilor legiști

Răsturnare de situație în cazul morții celor doi frățiori din Iași. Primele concluzii ale medicilor legiști arată că nu strugurii pe care i-au mâncat vineri i-ar fi ucis pe băiețeii de trei an și un an și jumătate.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 25.08.2020, 14:09

Iași
Frați morți la Iași - BZI
  • Cei doi frățiori aveau 1 an an și jumătate, respectiv 3 ani.
  • Inițial s-a crezut că au murit pentru că au mâncat struguri stropiți.

Doi frați de un an și jumătate și trei ani au murit sâmbătă, în comuna ieșeană Cornurile Caprei, inițial crezându-se că decesele au survenit după ce micuții ar fi mâncat struguri din curtea casei. Surse din anchetă dezvăluie însă că după primele rezultate ale autopsiilor, cuza morții micuților e alta.

Medicii legiști au stabilit cauza deceselor ca fiind o intoxicație cu substanță toxică necunoscută, edem pulmonar și edem cerebral. În acest moment se fac teste pentru a se stabi cu exactitate despre ce substanță e vorba.

Prima ipoteză pe care anchetatorii și medicii o iau în calcul este că e vorba despre un pesticid toxic de grad 1-2, pastile pentru șobolani. Potrivit unor surse, necropsia a rătat că cei doi frățiori au murit intoxicați cu o substanță necunoscută. Intoxicația le-a provocan ambilor edem pulmonar și edem cerebral. 

Aceleași surse dezvăluie că mama le-ar fi confirmat anchetatorilor că vineri, cu o zi înainte ca micuții să moară, ea ar fi pus prin casă pastile contra șobolanilor. E astfel posibil ca micuții să fii inhalat gazul emanat de aceste substanțe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Răsturnare de situație în cazul morții celor doi frățiori din Iași. Primele concluzii ale medicilor legiști