Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Răsturnare de situaţie în cazul uciderii interlopului român Sorinel Constantin Marcu, în Mexic. Ce se întâmplă cu cel care l-a împuşcat în cap

Răsturnare de situaţie în cazul uciderii interlopului român Sorinel Constantin Marcu, în Mexic. Acesta a fost împuşcat în cap în Cancun, pe 11 iunie. Românul era căutat prin Interpol, având de executat o pedeapsă de opt ani şi trei luni pentru tentativă de omor.

de Redactia Observator

la 20.06.2018 , 07:33

Răsturnare de situaţie în cazul uciderii interlopului român Sorinel Constantin Marcu, în Mexic. Acesta a fost împuşcat în cap în Cancun, pe 11 iunie. Românul era căutat prin Interpol, având de executat o pedeapsă de opt ani şi trei luni pentru tentativă de omor, atacând cu un cuţit un craiovean. Era dat dispărut şi fugise din România în 2014.

La momentul morţii românului, acum 9 zile, s-a crezut că e vorba despre un asasinat legat de reglarea de conturi între benzi rivale din Cancun. Poliţia a făcut însă public filmul schimbului de focuri căruia i-a căzut victimă marcu. Astfel, acesta, alături de trei mexicani care făceau parte dintr-o bandă de interlopi, au încercat să răpească la Cancun un important om de afaceri.

Articolul continuă după reclamă

Acesta era însă apărat de mai multe gărzi de corp şi între acestea şi răpitori a avut loc un schimb de focuri. Sorinel Constantin Marcu a fost împuşcat în cap de unul dintre oamenii care-l păzeau pe afacerist, Sergio N. arestat imediat la locul incidentului.

După 8 zile de audieri şi cercetări, bodyguardul a fost eliberat, scrie Encambio Diario, care detaliază momentul atacului. Omul de afaceri sosea acasă, atunci când a fost atacat de 4 indivizi care au coborât dintr-un Nitro. Gărzile sale de corp au ripostat cu focuri de armă şi poliţia a decis că se aflau în legitimă apărare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Răsturnare de situaţie în cazul uciderii interlopului român Sorinel Constantin Marcu, în Mexic. Ce se întâmplă cu cel care l-a împuşcat în cap