Antena Meniu Search
x

Răsturnare de situaţie în cazul româncei moartă în Italia şi abandonată de familie. Viorica, îngropată la Câmpina

Răsturnare de situaţie în cazul româncei moartă în Italia şi abandonată de familie. Viorica va fi repatriată şi îngropată la Câmpina, acolo unde trăiesc cei doi copii ai ei.

de Redactia Observator

la 02.03.2019, 12:16

Viorica Burtea avea 35 de ani
Răsturnare de situaţie în cazul româncei moartă în Italia şi abandonată de familie. Viorica, îngropată la Câmpina - Observator.tv

Răsturnare de situaţie în cazul româncei moartă în Italia şi abandonată de familie. Viorica va fi repatriată şi îngropată la Câmpina, acolo unde trăiesc cei doi copii ai ei.

Cazul româncei din Ferrara, decedată luna trecută la Spitalul Sant’Anna di Cona, abandonată de familia din România, nu s-a încheiat. Alina Cărăbuș, o româncă din Italia, reprezentantă a unei firme de pompe funebre, a reușit să obțină autorizația din partea Primăriei Câmpina, pentru ca românca să fie înmormântată în România, scrie Gazeta Românească. Iniţial, Viorica ar fi trebuit îngropată în Italia.

Primăria din Câmpina, judeţul Prahova, a acceptat să dea o mână de ajutor pentru ca Viorica Burtea, femeia de 34 de ani, decedată la Ferrara, să fie îngropată acasă, în România. Cea care s-a ocupat de toate demersurile a fost tot Alina Cărăbuș, care a arătat documentul eliberat de primăria din Câmpina. Pe pagina sa de facebook a postat următoarele:

"Buna dimineata prieteni, o primavara cu pace si bucurii va doresc! 

Pe acelaşi subiect

Asa cum spuneam Viorica Burtea se va odihni in pace pe Pământ natal. Cine doreste sa ajute o poate face pana maine cand corpul neinsufletit va pleca de la Ferrara. Sa facem un ultim efort pentru un suflet chinuit! Multumesc."

Familie româncei abandonate la morga din Ferrara (Italia) nu a dorit să audă nimic despre tânăra de 35 de ani care şi-a găsit sfârşitul printre străini pentru că femeia şi-ar fi părăsit copiii în anul 2011 şi nu s-a mai întors acasă.

Potrivit rudelor, Viorica Burtea, mamă a doi copii acum în vârstă de 14, respectiv 15 ani, a plecat în Italia în anul 2011 şi de atunci nu le-a mai dat niciun semn de viaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Răsturnare de situaţie în cazul româncei moartă în Italia şi abandonată de familie. Viorica, îngropată la Câmpina