Antena Meniu Search
x

Curs valutar

RĂSTURNARE DE SITUAŢIE în cazul Mirabelei, tânăra care a fost găsită ÎNGHEŢATĂ pe marginea Autostrăzii Soarelui - GALERIE FOTO

Răsturnare de situaţie în cazul Mirabelei, tânăra de 28 ani găsită îngheţată pe un câmp din Călăraşi, în apropierea Autostrăzii Soarelui.

de Redactia Observator

la 07.11.2017 , 17:20

Răsturnare de situaţie în cazul Mirabelei, tânăra de 28 ani găsită îngheţată pe un câmp din Călăraşi, în apropierea Autostrăzii Soarelui.

Medicii legişti care au făcut necropsia trupului neînsufleţit al fetei au stabilit că Mirabela nu a fost lovită, însă analizele toxicologice au arătat că tânăra se afla sub influenţa substanţelor interzise.

Articolul continuă după reclamă
Pe acelaşi subiect

Procurorii din Călăraşi continuă ancheta de moarte suspectă, iar potrivit martorilor, înainte ca Mirabela să fie găsită îngheţată pe câmp, în zona Autostrăzii Soarelui, ea a fost văzută în timp ce mergea dezbrăcată pe străzile din localitatea Borcea.

Anchetatorii mai verifică dacă Mirabela a ajuns singură pe acel câmp sau dacă a fost adusă de cineva. La o distanţă destul de mare de trupul dezbrăcat al tinerei, respectiv 800 de metri, poliţiştii au descoperit şi hainele tinerei, dar şi geanta acesteia, în care avea un card bancar.

Tânăra de 27 de ani, din comuna Teleaga, judeţul Prahova, ar fi plecat de acasă la un concert din Bucureşti. Ea ar fi avut o relaţie cu un cântăreţ din Capitală în urmă cu ceva timp.

Mirabela Cristian a absolvit cursurile unei şcoli postliceale sanitare, iar pentru că nu şi-a găsit de muncă în ţară, a decis să plece în Danemarca împreună cu iubitul ei. În această toamnă, ea s-a întors acasă şi chiar începuse un proiect pe platforma YouTube.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » RĂSTURNARE DE SITUAŢIE în cazul Mirabelei, tânăra care a fost găsită ÎNGHEŢATĂ pe marginea Autostrăzii Soarelui - GALERIE FOTO