Antena Meniu Search
x

Video Războiul din Ucraina, parodiat de "mascaţii" din Bacău: au defilat "tancuri", "soldaţi", "Putin" şi "Zelenski". Reacţia primarului: "Joacă roluri: înger, diavol"

Un spectacol bizar a fost pus în scenă de localnicii din Berzunţi, judeţul Bacău. Aceştia au parodiat războiul din Ucraina, spre amuzamentul celor care au urmărit reprezentaţia.

de Redactia Observator

la 02.01.2023, 09:24

Războiul din Ucraina, parodiat de "mascaţii" din Bacău: au defilat "tancuri", "soldaţi", "Putin" şi "Zelenski". Reacţia primarului: "Joacă roluri: înger, diavol"
- Captura Facebook / Bacau TV

Pe lângă tradiţionalii "mascaţi", care au defilat pe străzile comunei din Bacău cu flăclii aprinse şi clopoţeii pentru alungarea spiritelor rele, localnicii au oferit şi un fel de scenetă în care au parodiat războiul din Ucraina. Astfel, pe uliţe au defilat tractoare camuflate în tancuri pe care era inscripţionată litera "Z", oameni în uniforme militare şi cu arme de jucărie pentru a imita armatele Rusiei şi Ucrainei şi a fost adusă chiar şi o "bombă nucleară". Mai mult, doi bărbaţi i-au imitat pe Vladimir Putin şi Volodimir Zelenski, cei doi "preşedinţi" duelându-se în replici care au stârnit amuzamentul celor prezenţi.

Reacţia primarului: "Nici n-am ce discuta dacă e cineva care critică. Ei joacă roluri. Sunt măscărici. Înger, diavol…"

"De prin munți și de prin văi, să vină toți rușii mei, cu câte-o bombă la ei! Câte-o bombă, o cătușă, să nu stea ca proștii la ușă! Dărâmați tot ce vedeți, violați tot ce prindeți! Cotropiți în goana mare să mutăm din nou hotare. Distrugeţi c-aşa ne îndeamnă, Rusia patria-mamă", e doar o parte a "discursului" ţinut de "Vladimir Putin".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Contactat de Libertatea, după ce imaginile au devenit virale pe reţelele de socializare, primarul din Berzunţi spune că nu vede nimic în neregulă cu "actul artistic". Acesta a mai precizat că astfel de "momente" au loc în fiecare început de an atunci când tinerii din comună se adună şi fac scenete bazate pe evenimentele marcante ale anului ce tocmai s-a încheiat, indiferent dacă acestea sunt inspirate din realitatea românească sau cea internaţională. "În fiecare an, există o ceată de tineri dintr-o zonă a satului care face scenete adaptate la situația din țară sau din zonă. Nici n-am ce discuta dacă e cineva care critică. Ei joacă roluri. Sunt măscărici. Înger, diavol…", a declarat primarul din Berzunţi pentru Libertatea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Războiul din Ucraina, parodiat de "mascaţii" din Bacău: au defilat "tancuri", "soldaţi", "Putin" şi "Zelenski". Reacţia primarului: "Joacă roluri: înger, diavol"