Antena Meniu Search
x

Răzbunarea devastatoare a unei adolescente, după ce a înşelat-o iubitul

Când iubitul tău e dispus să distrugă o relaţie perfectă culcându-se cu o altă fată, te face să  te întrebi dacă nu cumva este ceva în neregulă cu tine. Dacă ai deja o părere proastă despre tine, dramaticul eveniment te poate distruge. Totuşi, este de evitat să fie așa.

Când iubitul tău e dispus să distrugă o relaţie perfectă culcându-se cu o altă fată, te face să  te întrebi dacă nu cumva este ceva în neregulă cu tine.

Dacă ai deja o părere proastă despre tine, dramaticul eveniment te poate distruge. Totuşi, este de evitat să fie așa. Demnitatea și mândria ta nu trebuie să depindă de ceea ce crede cineva despre tine.

Este şi cazul unei adolescente în vârstă de 19 ani, care a decis să ia problema în propriile ei mâini și să facă o schimbare pozitivă în viața ei, când a aflat că prietenul ei o înșela.

Pe acelaşi subiect
Răzbunarea devastatoare a unei adolescente, după ce a înşelat-o iubitul

Transformarea ei uimitoare vă fi o inspiraţie, un impuls pentru a vă iubi şi aprecia mai mult.

După ce s-a despărţit de iubitul ei infidel, fata a luat o decizie categorică, şi anume să se răzbune în cel mai crunt mod posibil, care i-a provocat tânărului multe păreri de rău.

Având în vedere că principalul motiv pentru destrămarea relaţiei şi infidelitatea tânărului era greutatea ei, bruneta s-a hotărât să-i dea o lecţie pe care băiatul n-o va uitat nicidoată.

Astfel, cu ajutorul unui program de sport bine pus la punct şi a unei diete personalizate, Shanai aproape că şi-a înjumătăţit greutatea în doar câteva luni de zile, iar adolescenta nesigură şi trădată s-a transformat într-o bombă sexy greu de ignorat, cu o mentalitate de fier şi o încredere în ea de invidiat.

Tânăra a mers mai departe şi a publicat un mesaj pentru fostul prieten, în care îi mulţumea pentru faptul că i-a deschis ochii şi noi orizonturi şi îl avertiza că va cere ordin de restricţie dacă nu se potoleşte.

Răzbunarea devastatoare a unei adolescente, după ce a înşelat-o iubitul

"Mulţumesc mult fostului meu iubit trădător şi infidel pentru că mi-a oferit motivaţia pentru aceasta transformare uimitoare. Este cel puţin ciudat cum ţi-au revenit sentimentele de iubire şi îţi pare rău acum. Te-am iubit cu adevărat şi aş fi făcut orice pentru tine, dar acum dacă mă mai urmăreşti şi hărţuieşti, voi cere ajutorul poliţiei", a scris tânăra pe Facebook, după care l-a tăguit pe băiat.

După postare, totul a luat-o în jos pentru fostul iubit al tinerei. De ruşine, băiatul şi-a şters contul de pe reţeaua de socializare, iar tânăra cu care şi-a înşelat iubita l-a părăsit, meţionând acest lucru ca răspuns la postarea tinerei.

Shanai Martin a precizat că nu îl urăşte pe tânăr, dar că astfel de drame schimbă un om în mai bine sau în mai rău. Ea ales partea pozitivă din tot ce s-a întâmplat şi acum are lumea la picioare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Răzbunarea devastatoare a unei adolescente, după ce a înşelat-o iubitul