Antena Meniu Search
x

Un român care muncea în Italia bănuia că soţia îl trăda cu un italian. A zis că pleacă la muncă, dar s-a ascuns în boscheţi. Răzbunarea românului a fost cruntă

Incident groaznic la Treviso, cu protagonist un român. Bărbatul suspecta că soția îl trăda cu alt bărbat, un italian. 

Un român care muncea în Italia bănuia că soţia îl trăda cu un italian. A zis că pleacă la muncă, dar s-a ascuns în boscheţi. Răzbunarea românului a fost cruntă

Incident groaznic la Treviso, în Italia, cu protagonist un român. Bărbatul suspecta că soția îl trăda cu alt bărbat, un italian. 

Astfel, a decis să-l aștepte în parcarea clădirii de locuințe de pe via Pisa, la Treviso, unde locuiește cu soția, pe amantul femeii.

Românul i-a spus soției că va pleca la muncă și că nu se va întoarce mai devreme de a doua zi dimineață, dar s-a ascuns în parcare și l-a așteptat pe bărbat în apropiere de mașina sa.

Odată ce a ajuns față în față cu rivalul, românul de 40 de ani l-a rupt în bătaie, lovindu-l cu pumnii și picioarele în față până l-a lăsat lat. L-a oprit la timp soţia sa, care a văzut totul de la geam, pentru că românul a continuat să-l lovească, deşi amantul femeii zăcea inconştient la pământ.

La fața locului a intervenit o ambulanță și paramedicii i-au acordat îngrijiri bărbatului, un italian de 45 de ani. Imediat ce a fost transportat la Urgență starea sa a fost considerată foarte gravă.

Românul este cercetat în stare de libertate pentru vătămare corporală gravă, dar în funcţie de starea italianului i se va shimba încadrarea la tentativă de omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Un român care muncea în Italia bănuia că soţia îl trăda cu un italian. A zis că pleacă la muncă, dar s-a ascuns în boscheţi. Răzbunarea românului a fost cruntă