Antena Meniu Search
x

L-au prins rudele nevestei în timp ce o bătea. Răzbunarea a fost transmisă live, pe Facebook (Video)

O situație mai puțin obișnuită a avut loc în timpul unei scandal în familie, în care un bărbat s-a răzbunat fizic pe soția lui, chiar înainte de o petrecere.

L-au prins rudele nevestei în timp ce o bătea. Răzbunarea a fost transmisă live, pe Facebook (Video)

O situație mai puțin obișnuită a avut loc în timpul unei scandal în familie, în care un bărbat s-a răzbunat fizic pe soția lui, chiar înainte de o petrecere în familie.

Norocul femeii a făcut ca exact în acel moment să pice invitații, vreo 6 la număr, toți din familia femeii.

Din păcate pentru bărbat, au văzut toți când acesta și-a lovit nevasta, așa că s-au hotărât să-i dea o lecție pe care să n-o uite niciodată.

Printre persoane s-au aflat socrul și soacra bărbatului, care au hotărât că trebuie pedepsit și l-au întrebat dacă preferă să-și primească pedeapsa sau să dispară din viața lor pentru totdeauna.

Bărbatul a încuviințat să-și primească pedeapsa, iar tata socru a pornit live-ul pe Facebook. Însoțite de cuvintele înțelepte ale tatălui socru, loviturile de nuia răsunau în încăpere.

"Ți-a plăcut să o lovești, acum îndură și tu durerea și umilința. Dacă nu duci toată pedeapsa până la capăt de bunăvoie, nu mai ai ce căuta la fiica mea. Trebuie să înveți să o respecți și să o iubești, nu să o chinuiești, Dacă nu-ți mai place de ea, pleacă, nu o bate", spune bătrânul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi vaccinat sau urmează să vă vaccinaţi împotriva rujeolei?

Observator » Stiri externe » L-au prins rudele nevestei în timp ce o bătea. Răzbunarea a fost transmisă live, pe Facebook (Video)