Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Răzbunarea feroce a unui amant părăsit, la Timişoara: "Mai bine o omor decât să se bucure ăla de ea"

O idilă pasageră şi plină de pasiune în care a fos implicată o tânără soţie din Timişoara s-a sfârşit brutal atât pentru femeie, cât şi pentru amantul ei. Dându-şi seama că face ceva foarte greşit, femeia a renunţat la amantul care îi aducea o fericire trecătoare şi s-a întors la soţul său.

de Redactia Observator

la 04.06.2018 , 11:10

Răzbunarea feroce a unui amant părăsit, la Timişoara: "Mai bine o omor decât să se bucure ăla de ea" Răzbunarea feroce a unui amant părăsit, la Timişoara: "Mai bine o omor decât să se bucure ăla de ea" - pixabay.com

O idilă pasageră şi plină de pasiune în care a fos implicată o tânără soţie din Timişoara s-a sfârşit brutal atât pentru femeie, cât şi pentru amantul ei.

Dându-şi seama că face ceva foarte greşit, femeia a renunţat la amantul care îi aducea o fericire trecătoare şi s-a întors la soţul său, un bărbat care o iubea sincer.

Cei doi soti de 37, respectiv 39 de ani, au fost sunati in mai multe randuri de un individ care le-a cerut 5000 de euro pentru deranjul sentimental la care a fost supus. Santajistul i-a amenintat pe amândoi cu moartea.

Articolul continuă după reclamă

„Va fac felu’, va tai pe jumatate”, le-a spus amantul părăsit celor doi soti, daca nu aveau sa-i dea banii.

Amantul nu se impacase defel cu gandul si a decis sa se razbune. Aflase destule lucruri despre ea si stia ca cei doi soti nu stateau deloc rau financiar, asa ca a hotarat sa-si incerce norocul.

Bărbatul afirmase şi unor cunoştinţe, în mai multe rânduri, că are de gând să-i facă rău femeii, dacă nu se poate bucura el de ea.

Daca la inceput sotii s-au speriat, pana la urma nu s-au lasat intimidati si au cerut ajutorul Politiei.

Oamenii legii l-au retinut pe barbat, iar judecatorii l-au trimis in Arestul IPJ Timis pentru urmatoarele 30 de zile pentru santaj.

„In datele de 05.05.2018, 06.05.2018, 12.05.2018 si 17.05.2018, inculpatul le-a contactat telefonic pe persoanele vatamate, iar cu aceste ocazii le-a solicitat suma de 5.000 de euro, sub amenintarea ca „le va taia in jumatate” si „le va face felul”, daca nu ii vor inmana banii„, au precizat reprezentantii Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara.

Cazul este în plină desfăşurare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Răzbunarea feroce a unui amant părăsit, la Timişoara: "Mai bine o omor decât să se bucure ăla de ea"