Antena Meniu Search
x

Video Răzbunare în stil mafiot la Mioveni. Primarul a fost luat la palme de un interlop, chiar în biroul lui: "M-a înjurat, dar nu am înţeles de ce"

Răzbunare mafiotă la primărie. Un interlop, cercetat în numeroase dosare penale fără să păţească ceva, este acuzat că l-a bătut pe primarul din Mioveni, în propriul birou. Presupusul agresor s-ar fi lăudat în trecut că nu are nimeni ce să-i facă. În câteva dintre dosare este cercetat chiar pentru relaţiile strânse cu poliţişti corupţi. 

de Mariana Zaharia

la 12.02.2022, 21:56

Vezi și

Este trecut de 9 seara. O maşină opreşte în faţa primăriei Mioveni, iar pe uşă intră Daniel Otobîcu, un om de afaceri din Piteşti, urmat de Stelian Crăciun, un personaj controversat în judeţ. Cei doi l-au minţit pe poliţistul local care păzea instituţia că sunt aşteptaţi de primar. În loc de bună seara, Crăciun i-ar fi dat două palme edilului şi i-a rupt masca de protecţie.

Ion Georgescu, primarul oraşului Mioveni: Am ieşit afară, am chemat paznicul, a fost o altercaţie în interior, după, paznicul şi cu mine l-am scos afară. Este jenant ca un infractor să intre într-o instituţie publică să lovească pe cineva. M-a înjurat, dar nu am înţeles de ce.

Presupusul agresor susţine că, de fapt, el a fost victima.

Stelian Crăciun, bărbatul acuzat de agresiune: Când m-a văzut primarul, ştiind că i-am făcut mai multe plângeri, a sărit la mine, mi-a băgat mâna în gât: "Ieşi afară, tâlharule, din primărie!" Nu l-am agresat, nu l-am înjurat, nu i-am zis absolut nimic. 

Pe acelaşi subiect

Stelian Crăciun este judecat în mai multe dosare pentru şantaj şi hărţuire, fără să păţească ceva 

În ultimii ani, potrivit presei locale, bărbatul şi-ar fi impus propria lege, sub protecţia unor poliţişti corupţi. Dovadă sunt mesajele de pe WhatsApp între el şi un fost şef din Poliţia Mioveni, acuzat că oferea protecţie clanurilor. La indicaţiile acestuia, Crăciun a făcut zeci de reclamaţii şi a intentat zeci de procese unor oameni importanţi din judeţ, ca să-i terorizeze.

Dialog pe WhatsApp între Stelian Crăciun şi Marius Aioanei

Aioanei: Să pui și către Apele Române. Și o să-ți mai dau un material pentru Inspectoratul de Stat în Construcții

Crăciun: Aștept.

Aioanei: Primul cum ți se pare?

Crăciun: Ok. Săptămâna viitoare îl depun eu. Ți-l dau după ce îl depun.

sursa: jurnaluldearges.ro

Interlopul susţine că a intrat aseară în primărie fără vreo intenţie ascunsă. 

Stelian Crăciun, bărbatul acuzat de agresiune: Otobîcu a mers la primar să vorbească cu el, nu ştiu ce probleme aveau că e consilierul dumnealui, după două minute, am văzut că nu iese, am crezut că e la toaletă. Era prietenul meu. 

Camerele de supraveghere arată că trecuseră doar câteva zeci de secunde, prea puţin ca explicaţia să se susţină. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Răzbunare în stil mafiot la Mioveni. Primarul a fost luat la palme de un interlop, chiar în biroul lui: "M-a înjurat, dar nu am înţeles de ce"