Antena Meniu Search
x

Video Razie azi noapte pe străzile din Bucureşti şi Ilfov. Poliţiştii au reţinut mai multe permise şoferilor care au urcat băuţi sau drogaţi la volan

Acţiune de amploare a angajaţiilor MAI în Ilfov, şi Bucuresti, azi noapte. Cei care s-au urcat băuţi sau drogaţi la volan n-au avut nici o şansă în faţa poliţiştilor.

de Redactia Observator

la 09.07.2023, 08:40

Vezi și

La fel şi în cazul celor urmăriţi naţional şi internaţional, sau a celor care fac scandal, sau fură. Au participat polițiști de la toate structurile: ordine publică, rutieră, economic, investigații criminale, acțiuni speciale, criminalistică și crimă organizată. Dar şi un echipaj chinotehnic, câinele Dak fiind un sprijin de nădejde în a depista neregulile.

Poliţiştii au dat mai multe amenzi şoferilor care au încălcat legea

Oamenii legii au găsit doi şoferi aflaţi sub influenţa drogurilor, care s-au ales cu dosare penale. În urma acţiunii poliţiştii din Ilfov au reţinut, în total, două permise şi trei certificate de înmatriculare. Probleme asemănătoare au fost şi în Capitală.

Doi motociclişti, dar şi un şofer au primit amenzi după ce au fost descoperite mai multe modificări neconforme la autovehiculele lor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Razie azi noapte pe străzile din Bucureşti şi Ilfov. Poliţiştii au reţinut mai multe permise şoferilor care au urcat băuţi sau drogaţi la volan