Antena Meniu Search
x

Razie de amploare pe litoral: 14 şoferi, prinşi drogaţi la volan doar în prima noapte a minivacanţei de Rusalii

S-au umplut cluburile, noaptea trecută, în Mamaia. Tinerii veniţi pe litoral în weekendul de Rusalii au petrecut până târziu în noapte. La plecare, însă, au fost aşteptaţi de poliţişti în trafic. Iar cei care luaseră droguri şi se urcaseră la volan s-au ales cu dosar penal. Autorităţile spun că numărul şoferilor care conduc sub influenţa substanţelor interzise a crescut alarmant în ultimul timp. 

de Redactia Observator

la 12.06.2022, 08:08

A început sezonul de clubbing, în Mamaia. Localurile au fost pline, seara trecută, chiar dacă, peste zi, vremea nu a fost prea plăcută, la malul mării.

''Noi oricum ne distrăm, chiar dacă e urât afară.''

''A fost o perioadă foarte grea, însă, ne place să ne destindem un pic şi să petrecem.''

''Beau, mă distrez, mă simt bine! Pe la şase îmi dau seama că sunt beat, după aia mă trezesc, ştii? Şi continui de a doua zi!''

Pe acelaşi subiect

Şi străzile din staţiune au fost pline. Iar printre turişti s-au numărat şi foarte mulţi poliţişti, jandarmi, sau comisari antidrog. Au vrut să se asigure că cei care au băut sau au luat alte substanţe nu se urcă la volan. 

Andreea Iliescu, purtător cuvânt IPJ Constanţa: În mai puţin de două ore de la începutul acţiunii au fost constatate 5 infracţiuni, din care trei pentru conducerea sub influenţa cocainei.

''Aţi consumat?

Nu. E o greşeală, mă duc acum la spital să-mi iau analizele.'' 

Marius Oprişan, şef centru regional antidrog: De regulă, aparatul nu dă rateuri. Deci, testarea este sigură.

Poliţiştii găsesc într-o noapte de controale de trei ori mai mulţi şoferi drogaţi ca în anii trecuţi

Poliţiştii spun că, din păcate, consumul de droguri este într-o creştere alarmantă. Numai în prima noapte a minivacanţei de Rusalii, pe litoral, 14 şoferi traşi pe dreapta au fost testaţi pozitiv la consum de droguri. Agenţii spun că, faţă de acum câţiva ani, într-o noapte de controale găsesc de trei ori mai mulţi şoferi drogaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Razie de amploare pe litoral: 14 şoferi, prinşi drogaţi la volan doar în prima noapte a minivacanţei de Rusalii