Antena Meniu Search
x

Video Fostul ginere al lui Traian Băsescu, prins băut în trafic de polițiștii din Bucureşti. Ce alcoolemie avea

Poliţiştii de la Rutieră înteţesc acţiunile în trafic, în weekendul de Rusalii. Zeci de şoferi au fost traşi pe dreapta, noaptea trecută, în Bucureşti şi testaţi pentru alcool sau consum de droguri. Printre cei prinşi băuţi la volan s-a numărat şi Bogdan Ionescu, fostul ginere al preşedintelui Băsescu. Razii au fost şi în Constanţa, unde este aşteptat un număr mare de turişti în următoarele zile. 

de Redactia Observator

la 11.06.2022, 09:23

Vezi și

Rând pe rând, şoferii din Capitală au trecut prin filtrele de control ale poliţiştilor şi au fost testaţi pentru consum de alcool sau droguri. Printre cei opriţi s-a numărat şi Bogdan Ionescu, fostul ginere al lui Traian Băsescu. Măsurătoara a arătat că băuse înainte să se urce la volan. 

''Este vorba despre 0,49 miligrame de alcool pur în aerul expirat. Ceea ce înseamnă infracțiune. Rugamintea mea e să mergem la INML pentru prelevarea de mostre biologice. Lăsați mașina aici, mergeți cu mine.''

Prin filtrele polițiștilor au trecut și șoferi conștienți de pericolul la care se pot expune atât pe ei dacă se urcă băuți la volan, dar și pe cei din jurul lor. 

''Ce părere ai de persoanele care se urcă băute la volan? 

Pe acelaşi subiect

Nu mi se pare ok, nu sunt de acord, niciodată n-am fost de acord cu chestia asta. Există Uber, Bolt, putem să luăm un taxi, nu cred că e atât de greu.'' 

​''Ai mai fost oprit până acum? 

În seară asta nu.

Dar n-ai avut probleme?

Nu. Nu, pentru că nu consum alcool sau orice alte substanțe.''

Razii au fost şi în Constanţa, unde este aşteptat un număr mare de turişti

Controale în trafic au avut loc, seara trecută şi în Constanţa. Atât localnicii, cât şi turiştii veniţi la malul mării au fost traşi pe dreapta şi controlaţi.

Andreea Iliescu, IPJ Constanţa: Având în vedere weekendul prelungit de Rusalii acţionăm cu efective mărite, vorbim aici despre 1.100 de poliţişti constănţeni.

În jur de 60.000 de turşti sunt aşteptaţi la mare, în următoarele zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Fostul ginere al lui Traian Băsescu, prins băut în trafic de polițiștii din Bucureşti. Ce alcoolemie avea