Antena Meniu Search
x

Video Razii de amploare în toată ţara. Mulţi şoferi au rămas fără permis după o acţiune blitz a poliţiştilor: "Sunt blondă, asta e"

O acţiune blitz a poliţiştilor din toată ţara, timp de două ore, arată faptul că respectarea regulilor de circulaţie este opţională pentru foarte mulţi şoferi. Mulţi au rămas fără permis pentru că au ignorat semnul STOP la trecerile la nivel cu calea ferată, ori pentru neacordare de prioritate la trecerile de pietoni sau pentru depăşirea vitezei legale.

de Redactia Observator

la 12.08.2021, 08:47

Vezi și

Acţiunea poliţiştilor din Suceava a avut loc la o trecere la nivel cu calea ferată care nu este semaforizată şi nu are nici bariere. Aici, şoferii ignoră de cele mai multe ori regulile sau semnele de circulaţie. O şoferiţă a motivat în faţa agenţilor că nu cunoaşte drumul, după ce nu a oprit la semnul Stop.

  • Şoferiţă: Nici măcar nu ştiu drumul, ce să zic. Numai semnul nu-l văzusem. Scuze.
  • Reporter: Dar semnele le cunoaşteţi?
  • Şoferiţă: Sunt blondă asta e...

Alţi şoferi au rămas fără plăcuţe şi certificate de înmatriculare. "De la începutul acestui an, 48 de persoane au decedat pe raza judeţului Suceava în accidente rutiere. Îngrijorător este faptul că 13 dintre acestea erau pietoni", a declarat Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava.

Pe DN11, care leagă Braşovul de Bacău, poliţiştii au stat cu radarul şi au verificat dacă şoferii încalcă regimul legal de viteză. În trei ore, agenţii au dat 57 de amenzi, în valoare de 18.600 lei. Astfel de acţiuni ale poliţiştilor vor avea loc şi în zilele următoare, aşa că aveţi grijă cum circulaţi, pentru că riscaţi să rămâneţi pietoni!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Razii de amploare în toată ţara. Mulţi şoferi au rămas fără permis după o acţiune blitz a poliţiştilor: "Sunt blondă, asta e"