Antena Meniu Search
x

Foto Reacția IPS Teodosie, după ce DNA a anunțat că este urmărit penal: "Eu nu ştiu de aşa ceva. Nu mă interesează"

Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, a afirmat că nu este urmărit penal, aşa cum a anunţat DNA anterior, ci că se fac doar nişte verificări, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 05.12.2023, 18:06

Reacția IPS Teodosie, după ce DNA a anunțat că este urmărit penal
Reacția IPS Teodosie, după ce DNA a anunțat că este urmărit penal

“Nu e nicio urmărire. Se fac nişte verificări. Nu există probe, nu e nicio urmărire. Eu nu ştiu de aşa ceva. Nu mă interesează ce este. Eu ştiu că nu am nicio problemă”, a declarat Arhiepiscopul Tomisului, la Antena 3. 

Arhiepiscopul Tomisului spune că nu este urmărit penal

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, este urmărit penal de Direcţia Naţională Anticorupţie pentru cumpărare de influenţă, în timp ce un consilier din cadrul Arhiepiscopiei este suspectat de complicitate la această infracţiune. IPS Teodosie ar fi promis 160.000 de lei unui om de afaceri care ar fi trebuit să obţină suma de 800.000 de lei de la Secretariatul de Stat pentru Culte, acesta din urmă pretinzând că are influenţă asupra funcţionarilor.

Banii ar fi urmat să fie folosiţi pentru construcţia sau reabilitarea unor unităţi de cult. Acuzaţiile procurorilor vizează faptele prezentate într-o investigaţie publicată recent de Recorder, în care ÎPS Teodosie şi unul dintre consilierii săi, la rândul său urmărit penal, îi promit unui presupus om de afaceri un comision de 20% dintr-o finanţare de 800.000 de lei pe care afaceristul urma s-o obţină de la buget prin influenţă politică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Reacția IPS Teodosie, după ce DNA a anunțat că este urmărit penal: "Eu nu ştiu de aşa ceva. Nu mă interesează"