Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Reacţia lui Alexandru Rafila după cazul Pantelimon: "Nu cred că am motive să-mi dau demisia"

"Toată lumea m-a întrebat dacă îmi dau demisia. Nu cred că am motive să-mi dau demisia legat de acest caz", spune Alexandru Rafila, referitor la cazul de la Spitalul "Sf. Pantelimon". El afirmă că premierul nu i-a cerut decmia, dar că nu exclude ca acesta să o facă pe viitor, informează Mediafax.

de Redactia Observator

la 14.08.2024 , 22:29

Reacţia lui Alexandru Rafila după cazul Pantelimon: "Nu cred că am motive să-mi dau demisia"

"Toată lumea m-a întrebat dacă îmi dau demisia. Nu cred că am motive să-mi dau demisia legat de acest caz. Cred că mai important decât o demisie este problema legată de credibilitatea sistemului de sănătate și mai ales a corpului medical. Au existat foarte multe voci care au blamat in-corpore corpul medical. Eu nu sunt de acord, pentru pune sub semnul întrebării foarte-foarte mulți profesioniști care își fac treaba pentru o situație care e absolut dezastruoasă și o să vedem după pronunțarea instanței dacă e sau nu reală", spune la Antena 3 CNN Alexandru Rafila.

Ce a verificat Corpul de Control în aprilie

Întrebat dacă se așteaptă ca premierul Marcel Ciolacu să îi ceară demisia, Rafila a spus: "Întotdeauna în politică este o astfel de posibilitate". De asemenea, el afirmă că Ciolacu nu i-a sugerat până în prezent că este posibil să-i ceară demisia.

Articolul continuă după reclamă

Rafila a precizat că acțiunea Corpului de control din luna aprilie a fost una „de verificare şi documentare a celor două petiţii” transmise cu privire la unele nereguli în spital: "Nu a fost vorba despre un control care avea legătură cu morţile".

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Evenimente » Reacţia lui Alexandru Rafila după cazul Pantelimon: "Nu cred că am motive să-mi dau demisia"