Antena Meniu Search
x

Video Reacția profesorului acuzat că a agresat sexual o fostă elevă, la un colegiu din Baia Mare. Fata le-a povestit părinților coșmarul abia după ce a fost mutată din clasă

Acuzații grave la Colegiul de Arte din Baia Mare. Părinții unei eleve de 15 ani susţin că profesorul de la ora de instrument muzical a avut un comportament neadecvat față de fata lor. Dosarul de agresiune sexuală a fost deschis în primăvara anului trecut, iar până acum nicio persoană nu a fost pusă sub acuzare. Dascălul predă în continuare la Colegiu şi neagă toate acuzațiile care îi sunt aduse.

de Redactia Observator

la 17.01.2024, 08:20

Vezi și

Totul a ieşit la iveală în luna martie, anul trecut. Mama fetei a primit recomandarea de la un cadru didactic de a o muta la canto. În acel moment, adolescenta le-a povestit părinților chinul prin care a trecut la cursurile de oboi.

Mama fetei: Atunci a simţit că poate scăpa de această corvoadă, să zicem. Şi atunci a început să îmi spună cum, în diferite ocazii, i-a dat cu palma peste fund, a îmbrăţişat-o.

Conducerea colegiului a demarat o anchetă

Părinții au depus plângere la poliție, iar conducerea Colegiului de Arte din Baia Mare a demarat o anchetă.

Director Colegiul de Arte Baia Mare: Comisia a stabilit unele măsuri. Domnul profesor nu are o condamnare, nu putem noi, nu putea școala să îi interzică să predea. S-au luat măsuri la momentul respectiv. Am făcut comisii, s-au facut asistenţe la ore.

Mihai Pop, inspector școlar general ISJ Maramureș: În discuția pe care am avut-o atunci, au spus că nu pot ei să ia o decizie fără să existe un rezultat din partea organelor abilitate.

Reacția profesorului la acuzații

Profesorul, unul de renume în cadrul Colegiului de Arte, neagă toate acuzațiile și susține că acele atingeri sunt interpretate greșit de către părinți și au fost doar tehnici de respirație folosite la cursuri.

Profesor: Prefer ca Parchetul şi comisia să îşi facă datoria.

După ce acest caz a ieşit la lumină, o fostă elevă a aceluiaşi profesor susţine că a fost şi ea agresată de acesta în urmă cu 22 de ani.

Fostă elevă: Eu aveam 15 ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 7 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Reacția profesorului acuzat că a agresat sexual o fostă elevă, la un colegiu din Baia Mare. Fata le-a povestit părinților coșmarul abia după ce a fost mutată din clasă