Antena Meniu Search
x

Reacția spitalului din Reșița după decesul lui Petrică Mîțu Stoian

Reprezentanții Spitalului Județean Reșița infirmă o relație de cauzalitate directă între decesul interpretului de muzică populară Petrică Mîțu Stoian și vaccinarea acestuia împotriva COVID -19.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 07.11.2021, 18:38

Reacția spitalului din Reșița după decesul lui Petrică Mîțu Stoian
Reacția spitalului din Reșița după decesul lui Petrică Mîțu Stoian - Facebook

Spitalul precizează, într-un comunicat de presă, că Petrică Mîțu Stoian a ajuns la Spitalul Județean din Reșița de la Spitalul Oravița cu suspiciunea de Pneumotorax, care se infirmă după investigații, cu fibrilație atrială permanetă cu alură ventriculară medie. În plus, pacientul se afla în tratament anticoagulant, avea infecție SARS-COV-2 remisă ( octombrie 2021) și Test Antigen Covid-19- negativ. 

Reprezentanții spitalului mai precizează în comunicat că interpretul de muzică populară se afla după tratament - terapie hiperbară. De altfel, simptomatologia lui Petrică Mîțu Stoian a debutat în prima zi de terapie hiperbară ( hemopțizie și dispnee).

Petrică Mîțu Stoian a fost preluat de Spitalul Județean de Urgență Reșița cu cod roșu și internat în secția de Cardiologie, unde a primit tratament intensiv. Starea acestuia s-a agravat și s-a luat decizia de a fi transferat în sectia ATI unde a survenit decesul.

Petrică Mîţu Stoian a murit pe secția ATI Reșița

Pe acelaşi subiect

Interpretul de muzică populată Petrică Mîţu Stoian a murit, sâmbătă seara, în jurul orei 20.00 la Spitalul Judeţean din Reşiţa, judeţul Caraş-Severin. El a fost dus de urgenţă, după ce starea sa s-a înrăutăţit, el fiind internat iniţial la o clinică de recuperare post-COVID.

Petrică Mîțu Stoian a început să se simtă rău şi a avut o tuse cu sânge care s-a agravat. Medicii de la clinica de recuperare au solicitat o ambulanţă şi au transferat pacientul, de urgenţă, la Spitalul Judeţean Reşiţa.

Directorul medical SJU Reșița, medicul medicul Cosmin Librimir, anunțat sâmbătă seară că artistul a ajuns la spital ”cu stare septică” și că s-a încercat conectarea sa la o mască de oxigen, însă nu a suportat-o, așa că a fost intubat.

Petrică Mîţu Stoian și-ar fi presimțit moartea

Petrică Mîțu Stoian va fi înmormântat la Craiova, acolo unde locuia. Interpretul de muzică populară și-ar fi presimțit moartea. Cu doar o săptămână în urmă, artistul a mers la cimitir pentru a-și pregăti locul de veci. Înainte de a se îmbolnăvi, Petrică Mâțu Stoian anunţa că vrea să se pensioneze.

La muzică însă n-ar fi renunţat nici în ruptul capului. Cariera muzicală, care s-a întins mai bine de 30 de ani, a fost totul pentru el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Reacția spitalului din Reșița după decesul lui Petrică Mîțu Stoian