Antena Meniu Search
x

Video Reacţia vânătorului de comori care a găsit droguri de 2.000 de euro în Pădurea Băneasa

Pădurea Băneasa, de la marginea Capitalei, a devenit locul în care traficanții își ascund marfa. Sute de pastile de ecstasy au fost găsite îngropate, la câțiva pași de Academia de Poliție. Un căutător de comori a dat din întâmplare peste ele. Ofiţerii antidrog încearcă acum să stabilească cine le-a ascuns şi unde urmau sa ajunga stupefiantele.

de Redactia Observator

la 20.01.2023, 19:22

Vezi și

Drogurile erau ascunse bine într-o zonă destul de circulată - chiar peste drum de Academia de Poliție. Culmea, nu au fost depistate de agenți, ci au fost găsite întâmplător de un bucureştean.

Captura a fost găsită de un bărbat pasionat de vânătoarea de comori

Folosind un detector de metale a ajuns în zona unde aparatul a inceput să semnaleze folia de aluminiu din interiorul unor ambalaje de mâncare de căței. Când a deschis cele două pungi de mâncare de câini, bărbatul a găsit șase pachete cu droguri. În total, sute de pastile roz, care valorează pe piaţa neagră peste 2 mii de dolari.

Pastilele inscripționate cu numele unei băuturi energizante au fost ridicate de polițiștii de la Combaterea Criminalității Organizate, care au deschis și o anchetă, pentru a afla cui aparține marfa, de ce respectivul traficant a ales să o îngroape în pădurea de la marginea Bucureștiului, dar și dacă există și alte pachete ascunse în zonă.

Pe acelaşi subiect

Ecstasy sau "Molly" se vinde sub formă de comprimate ce conţin un drog sintetic

Numite în limbajul celor care consumă pills-uri sau boabe, vin din Germania, Olanda, Belgia, Spania, Austria şi Ungaria, sub diferite forme, culori şi ştanţări, în funcţie de laboratorul în care se produc. Dealerii le vând mai ales în baruri, cluburi şi la festivaluri de muzică. Dau o stare de euforie şi energie nelimitată dar sunt extrem de periculoase.

Marius Chipurici, toxicolog: Efectele, în general, sunt cele de stimulare a sistemului nervos central. Constau în euforie, creșterea stării de energie, empatie față de oameni, o reducere a anexietății. Crește tensiunea arterială și pulsul. La doze peste 250 de miligrame există posibilitatea de intoxicație care poate să ducă și la moarte.

Nu este prima oară când răufăcătorii aleg să își ascundă obiectele periculoase sau interzise în aceeași pădure. În urmă cu aproape un an, polițiștii au găsit îngropat un geamantan în care se aflau două pistoale, două arme semiautomate, patru grenade, dar și mai multă muniție. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Reacţia vânătorului de comori care a găsit droguri de 2.000 de euro în Pădurea Băneasa