Antena Meniu Search
x

Realitate ruptă din filmele de groază la morga Spitalului din Horezu. ”Nu e nimeni! Fiecare își ia mortul pe care îl vrea!”

Imagini șocante au fost filmate în morga spitalului suport Covid din Horezu, unde persoanele decedate sunt abandonate pe jos, ori pe mese, în mizerie, iar rudele intră la morgă și își ridică morții fără a fi însoțite de angajații unității medicale. 

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 05.12.2020, 23:18

Morți ținuți în mizerie, pe jos sau pe mese, la morga spitalului din Horezu
Morți ținuți în mizerie, pe jos sau pe mese, la morga spitalului din Horezu - captura video Horezu Real
  • Aparținătorii intră singuri în morgă și sunt nevoiți să se ghideze după capacele sicrielor pentru a-şi lua morţii acasă.
  • Conducerea spitalului spune că ceea ce s-a întâmplat vineri reprezintă o excepție.

Reprezentanții spitalului spun că este o situație excepțională și că mizeria a fost făcută de rude.

Aparținătorii intră singuri în morgă, fără să fie însoţiţi de vreun angajat al spitalului și sunt nevoiți să se ghideze după capacele sicrielor pentru a-şi lua morţii acasă.

”Nimeni nu e în această morgă. Lipsă personal, nu e nimeni aici. Ce să fac, să scriu în caietul asta? Nici nu știu ce să fac. Să scriu că am luat decedatul, că nu l-am luat? Cine scrie în caietul asta? Cum e posibil așa ceva. (...) Fiecare își ia mortul pe care îl vrea”, spune o femeie care a venit să ridice trupul unei rude decedate de Covid, într-o filmare postată pe Internet.

Conducerea spitalului spune că ceea ce s-a întâmplat vineri reprezintă o excepție deoarece în morgă au ajuns patru decedaţi în 24 de ore. Conducerea recunoaşte că la morgă nu este niciun angajat, iar rudele sunt îndrumate de portar şi ajutate, în mod obişnuit, să identifice cadavrele, scrie Mediafax.

Tot portarul este cel care distribuie echipamentele de protecţie pe care rudele trebuie să le poarte când intră în morgă.

În ceea ce privește mizeria din interior, aceasta ar fi provenit din lucrurile decedaţilor pe care rudele nu le mai iau.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Realitate ruptă din filmele de groază la morga Spitalului din Horezu. ”Nu e nimeni! Fiecare își ia mortul pe care îl vrea!”