Antena Meniu Search
x

Recolta de toamnă a fost sărbătorită şi pe plajă, cu muzică de chitară, berbecuţ la proţap şi must proaspăt

În Vama Veche, Ziua Recoltei a însemnat o petrecere cu muzică de chitară, berbecuţ la proţap şi must proaspăt. Cu soarele sus pe cer şi marea la fel de caldă ca în august, tinerii nu au de gând să se întoarcă prea repede acasă.

Vezi și

În Vama Veche, Ziua Recoltei a însemnat o petrecere cu muzică de chitară, berbecuţ la proţap şi must proaspăt. Cu soarele sus pe cer şi marea la fel de caldă ca în august, tinerii nu au de gând să se întoarcă prea repede acasă. De altfel, pe litoral, şi în acest weekend, plajele au fost pline.

În Vama Veche, e fericire şi la mijlocul lunii septembrie. "Recolta de toamnă" se sărbătoreşte pe plajă, cu muzică de chitară, berbecuţ la proţap şi must proaspăt.

De la petrecere nu au lipsit nici copiii. Pentru părinţii lor, Vama Veche e unică. 

În primul weekend după începerea şcolii, plajele au fost pline în toate staţiunile de pe litoral. Temperaturile au depăşit 25 de grade. Iar apa mării a fost la fel de caldă ca în august. 

La mare, va fi vreme frumoasă şi în săptămâna care urmează, cu cer senin şi temperaturi de peste 20 de grade celsius. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Recolta de toamnă a fost sărbătorită şi pe plajă, cu muzică de chitară, berbecuţ la proţap şi must proaspăt