Antena Meniu Search
x

Viorel Cataramă, candidat la prezidenţiale, susţine că oferă 100.000 de euro pentru libertatea Alexandrei Măceşanu şi Luizei Melencu

Viorel Cataramă, candidatul Dreptei Liberale la funcţia de preşedinte al României a susţinut că oferă o recompensă de 100.000 de euro pentru informaţii în cazul Caracal.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 15.09.2019, 17:46

- Hepta

Viorel Cataramă, candidatul Dreptei Liberale la funcţia de preşedinte al României a susţinut că oferă o recompensă de 100.000 de euro pentru informaţii în cazul Caracal.

Cataramă a precizat că, în opinia sa, cele două fete ar fi victimele traficului de persoane şi ar fi sechestrate într-o locaţie necunoscută, iar recompensa va fi oferită în schimbul informaţiilor care vor duce la eliberarea Alexandrei Măceşanu şi Luizei Melencu.

Recompensă de 100.000 de euro în cazul Caracal

Viorel Cataramă, candidat la prezidenţiale şi om de afaceri, susţine că oferă suma de 100.000 de euro pentru informaţii care vor duce la apariţia Alexandrei Măceşanu şi Luizei Melencu, pentru că, în opinia sa, cele două fete ar fi victimele unei reţele de trafic de persoane.

"Asistăm la eforturile autoritatilor romane in a incerca sa ne explice ca fetele au fost ucise, desi opinia publica nu crede asta si merge pe ideea traficului de persoane. Sper ca suma de bani să fie suficient de mare, ca aceste persoane sa renunte la tăcere şi acorde informatii pentru eliberare. Sper ca cele doua fete sa revina in sanul familiilor si alte mii de fete disparute sa poata fi eliberate, astfel incat multe dintre familiile indurerate din România sa aiba o viata linistita", a precizat Viorel Cataramă.

El a precizat că este ferm convins de faptul că Gheorghe Dincă nu este un criminal în serie, ci un pion într-o reţea de trafic de persoane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Viorel Cataramă, candidat la prezidenţiale, susţine că oferă 100.000 de euro pentru libertatea Alexandrei Măceşanu şi Luizei Melencu