Antena Meniu Search
x

Recompensă pe capul criminalului din Baia Mare, pusă de primar

Primarul Municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a lansat un demers unic pentru administrația locală din România. El a pus o recompensă pe capul infractorului care a ucis-o pe micuța Estera.

Recompensă pe capul criminalului din Baia Mare, pusă de primar
Recompensă pe capul criminalului din Baia Mare, pusă de primar

Primarul Municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a lansat un demers unic pentru administrația locală din România, anunțând că își oferă indemnizația de 10.000 de lei recompensă pentru prinderea infractorului care a ucis-o pe micuța Estera.

Estera, o fetiţă de 5 ani a fost violată şi ucisă luni, 30 aprilie 2018, în Baia Mare. Luni seara, în jurul orei 23.30, în urma unui apel la 112, se anunța că o fetiţă în vârstă de cinci ani dispăruse de la domiciliu, în jurul orei 15.00, de pe strada Electrolizei.

Trupul fetiței a fost descoperit fără viața în apropierea zonei în care locuia.

Persoanele care dețin astfel de informații sau indicii sunt rugate să lase un mesaj pe pagina OBSERVATOR sau să apeleze la numărul de telefon 0737.373.070. Un angajat al Poliției Locale va prelua apelul și va da detalii cetățenilor cu spirit civic care sprijină găsirea criminalului violator, fiindu-le garantată protejarea identității.

(sursa)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Recompensă pe capul criminalului din Baia Mare, pusă de primar