Antena Meniu Search
x

Video Reconstituirea crimei din Satu Mare. Cum a încercat zugravul să ascundă că a ucis-o pe Luminiţa: îşi bea cafeaua în faţa blocului, să-l vadă vecinii

Crimă înfiorătoare în Satu Mare! O femeie de 48 de ani, psiholog de profesie, a fost ucisă în propria casă de zugravul care i-a renovat apartamentul. Cu un cinism rar, bărbatul a fost şi cel care a sunat la 112, dar nu ca să-şi recunoască fapta, ci să pozeze în martor. Declaraţiile meşterului sunt şocante. Ar fi omorât femeia pentru că s-a enervat că nu era mulţumită de lucrare. Individul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

de Redactia Observator

la 02.07.2023, 19:45

Vezi și

"(n.r. Am ucis-o) cred că din neatenţie! Dintr-o ceartă!" Sunt declaraţiile halucinante ale bărbatului care a curmat o viaţă cu un cutter. Iniţial, zugravul de 40 de ani s-a dat drept martor al unei posibile sinucideri. A sunat la 112 să anunţe că a găsit-o pe Luminiţa fără suflare în apartamentul pe care îl renova. Poliţiştii l-au interogat ca martor, dar declaraţiile lui au început să se bată cap în cap. Mărturii-cheie ale vecinilor au fost decisive şi, în scurt timp, meşterul a recunoscut oroarea. 

Criminalul din Satu Mare şi-a recunoscut fapta, după ce iniţial a minţit la 112

"A fost nemulţumită cu lucrarea. Şi tot mi-a reproşat, m-a ameninţat că ea are avocat şi mă rezolvă să plătesc de cinci ori înapoi. A sărit la mine, n-am mai rezistat. Îmi pare, cum să nu-mi pară rău? Am luat o viaţă de om, cum să nu-mi pară rău?", spune principalul suspect.

Regretele vin după ce - mai bine de 12 ore - individul, angajat în urmă cu o lună şi jumătate să renoveze casa, a încercat să tăinuiască fapta. Vecinii, însă, au auzit strigăte disperate în jurul orei şase dimineaţa. "Lasă-mă! Lasă-mă! - De două ori! Şi atâta, gata! Nimic altceva!", povesteşte o vecină.

Pe acelaşi subiect

Puţin mai târziu, pe la 9, o altă vecină l-a văzut pe zugrav pe bancă, în faţa blocului. Îşi construia, de fapt, alibiul. "Liniştit, aici, îşi bea cafeaua. Şi a zis că nu i-a deschis Luminiţa", spune o vecină. 

Luminiţa a murit înjunghiată, în apartamentul din Satu Mare

Potrivit surselor Observator, bărbatul ar fi avut cheile de la apartament. A revenit la locul faptei după-amiază, în jurul orei 5. Abia seara, la şapte fără un sfert, a sunat la poliţie să anunţe că a găsit-o pe Luminiţa moartă. "Laşi oameni în casă, ai încredere în ei şi-ţi taie gâtul!", spune un român.

  • Reporter: Am înţeles că vă ştiaţi de mai mult timp, inclusiv soţia a fost pe acolo?
  • Principalul suspect: Da, ne ştiam. Acum cinci ani, tot eu i-am renovat apartamentul. Ne-am înţeles bine. N-a avut atunci scăpări, nu nimic. 
  • Reporter: Soţia ta este implicată?
  • Principalul suspect: Nu. 

Bărbatul a fost dus la reconstituire. Prima dată, la garajul unde îşi tine sculele și bicicleta cu care ar fi plecat după comiterea crimei. Ulterior, pe o strada alăturată, unde și-a aruncat hainele pătate de sânge.

Luminiţa, psiholog de profesie, a avut o viaţă marcată de tragedii. În 2013, fratele său s-a sinucis în acelaşi apartament. La scurt timp, i-a murit şi tatăl. Femeia de 48 de ani rămăsese singură, după ce şi mama ei a decedat în urmă cu şase luni. Apartamentul renovat, în care şi-a găsit sfârşitul tragic, era moştenire de la părinţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Reconstituirea crimei din Satu Mare. Cum a încercat zugravul să ascundă că a ucis-o pe Luminiţa: îşi bea cafeaua în faţa blocului, să-l vadă vecinii