Antena Meniu Search
x

Video Record uriaş de maşini şi imobile puse sub sechestru, după percheziţiile de la Arad. Liderul contrabandiştilor de ţigări, de negăsit însă

Record absolut de maşini puse sub sechestru într-un singur dosar. Vorbim de acţiunea de ieri din Arad, unde oraşul a fost puricat de la un cap la altul de poliţişti şi procurorii antimafia. Peste 600 de maşini şi sute de terenuri sunt acum în custodia anchetatorilor pentru că proprietarii nu au reuşit să le justifice. Iar personajul cheie, liderul contrabandiştilor de ţigări este în continuare de negăsit.

Maria Rohnean
de Maria Rohnean

la 14.07.2021, 21:05

Vezi și

Poliţiştii cred din ce în ce mai mult că liderul traficanţilor de ţigări din Arad, acum dispărut, şi-a dezvoltat afacerea, a crescu sub ochii şi cu complicitatea autorităţilor arădene. Din acest motiv niciun poliţist arădean nu a fost implicat în cele peste 150 de percheziţii de ieri.

Sechestru după percheziţii

Chiar şi aşa, Cosmin Mladin a reuşit să se facă nevăzut cu doar puţin timp înainte ca mascaţii să ajungă la el. Surse din cadrul anchetei spun că este doar o chestiune de timp până ce va fi prins. Mladin ar putea fi o pistă importantă în finalizarea anchetei privind explozia de la Arad.

În altă ordine de idei, anchetatorii au pus sub sechestru 622 autoturisme, 357 terenuri, 50 imobile şi multe alte bunuri deţinute de membrii reţelei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Record uriaş de maşini şi imobile puse sub sechestru, după percheziţiile de la Arad. Liderul contrabandiştilor de ţigări, de negăsit însă