Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Refuz să cred că e adevărat". Destinul Roxanei s-a frânt la 24 de ani, în urma unor complicaţii medicale

Roxana, o tânără de 24 de ani, din Hunedoara s-a stins din viaţă brusc, în urma unor complicaţii medicale.

de Monica Palade

la 05.11.2021, 13:25

Fata a ajuns la spital cu o afecţiune banală, dar care nu a fost observată la timp, astfel că i-a cauzat o infecție în corp și complicații medicale, scrie ZDH. Roxana a fost adusă la Spitalul municipal din Hunedoara, unde a fost operată de urgență și internată la Secția de Anestezie și Terapie Intensivă, însă, din păcate, organismul fetei a cedat.

Apropiaţii, în stare de şoc după moartea Roxanei

Vestea morţii sale i-a şocat pe cei apropiaţi, care au transmis mesaje emoţionante pe pagina de Facebook a fetei.

„Drum lin spre ingeri, om bun”, “Drum lin, Roxana! Dumnezeu sa te odihneasca si sa te aiba in paza lui!”, “Îți mulțumesc frumos pentru tot Roxana! Dumnezeu sa te odihneasca in pace!”, “Dumnezeu să te ierte, drum lin spre ceruri. Din păcate prea repede”, “Probabil Dumnezeu a fost trist și a avut nevoie de cineva mereu cu zâmbetul pe buze care oricând e gata să îți sară în ajutor la nevoie, alt motiv neputând să găsesc. În sufletele noastre tu vei continua sa trăiești asa cum erai tu Roxana Popa, la fel de energică și plină de voie bună! Condoleanțe și putere membrilor familiei și prietenilor apropiați!”.

Pe acelaşi subiect

“Îngerii să fie cu tine, Roxy dragă! Adio înger drag! Odihnește-te în pace! Un suflet minunat s-a înălțat la cer!”, “A fost ultima fotografie care ți-am făcut-o destul de recent, iar când am auzit vestea trista ca nu mai ești de azi printre noi nu mi-a venit sa cred. Dumnezeu sa te odihnească în pace Roxi”, “Acum zâmbești printre îngeri... Acum zâmbetul tău ni-l trimiți de sus! Refuz sa cred ca e adevărat! Refuz sa cred ca nu mai ești printre noi! Te iubesc, frumoasa mea!”.

“Odihneste-te in pace Roxi draga ...Ai plecat mult prea repede dintre noi, vei ramane mereu in inimile celor care ti-au cunoscut sufletul frumos si bun!”, “Suflet bun, Roxana. Mereu cu zâmbetul pe buze, unde te duci atât de repede? Dumnezeu sa te ierte, sa te aibă in paza și sa ne veghezi de acolo de sus pe toți”, “Prea repede Roxana Popa, prea repede !!!!! Dumnezeu sa te odihneasca ! O mare durere pentru toată lumea, ai fost un om minunat si mereu cu zâmbetul pe buze… Condoleanțe si putere familiei!”.

“Suflet drag… Nici nu mai am cuvinte. Ai plecat atât de repede, nu pot să cred!!! Doamne Dumnezeule, ai grijă de sufletul ei bun!! O să te iubesc mereu! Dumnezeu să te ierte, prietenă dragă!!”, “- Pleci? - Da! Dacă știam ca îmi vei răspunde cu atât de mult sens, nu te-aș fi întrebat.. Fără zâmbetul tău cu toții o să ne întunecăm, în fiecare zi în care n-ai să fii. Zbor lin, sufletul nostru, al tuturor!”, sunt doar câteva din mesajele postate de apropiaţi.

Roxana a fost elevă a Colegiului Național „Iancu de Hunedoara” din Hunedoara și a absolvit Facultatea de Drept și Științe Administrative. Acum, tânăra era angajată a Primăriei Comunei Cerbăl.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » "Refuz să cred că e adevărat". Destinul Roxanei s-a frânt la 24 de ani, în urma unor complicaţii medicale