Antena Meniu Search
x

Galerie foto „Nu mai am pentru ce trăi”. O mamă plânge zilnic după fiica sa de patru ani, care a murit după ce un şemineu a căzut peste ea. Femeia încă locuieşte în casa unde s-a produs tragedia, din Anglia

O tragedie care a marcat-o pe viaţă. O mamă a dezvăluit că nu îşi poate reveni după moartea fiicei sale, de patru ani, care a murit, după ce un şemineu a căzut peste ea.

de Monica Palade

la 29.10.2021, 17:22

Natasha Azadi, 32 de ani, încă locuieşte în casa din Thornaby, locul unde s-a petrecut tragedia în urmă cu cinci ani şi în care micuţa Jessica şi-a pierdut viaţa. Fetiţa a suferit răni la cap în urma accidentului din 9 septembrie 2016 și, din păcate, nu a mai putut fi salvată.

Micuța Jessica Azadi o ajuta pe mama ei să-și renoveze casa când căminul s-a răsturnat. O anchetă de acum patru ani arăta că şemineul, care era sprijinit în siguranță de un gard din grădină, a căzut și a lovit-o la cap.

Cea mai grea experienţă pentru o mamă

Mama ei a dezvăluit că nu a scăpat de durearea cumplită a pierderii Jessicăi. „Pierderea unui copil este cea mai îngrozitoare experiență prin care poate trece cineva și pentru mine, cu Jessica fiind singurul meu copil la acea vreme, am crezut că viața mea s-a terminat, nu mai aveam pentru ce să trăiesc. Era absolut perfectă. Ar fi luminat o cameră. Era doar un suflet fericit, plin de viaţă.

Pe acelaşi subiect

Ca fiecare copil, a avut momentele ei, dar a fost doar o plăcere absolută. Oamenii pot crede că am trecut mai departe, dar eu încă plâng pentru Jess în fiecare zi. Asta va trăi cu mine toată viața. Sunt încă în aceeași casă în care am locuit cu Jess și unde a avut accidentul. Ea este în tot ceea ce fac de acum înainte. Sunt pe aceast traseu din cauza pierderii ei”, a povestit femeia.

Cu viaţa suspendată în aer

Natasha, o asistentă la o maternitate privată, a dezvăluit că și-a congelat deja ovulele și intenționează să încerce să aibă un al doilea copil în iunie anul viitor. Tânăra de 32 de ani este, de asemenea, în proces de a scrie propria carte intitulată “Grit”, care va apărea anul viitor.

Natasha a mărturisit şi că se va deschide despre lupta ei cu depresia cronică și tulburarea de alimentație. „M-am luptat emoțional să merg mai departe cu viața. Uneori am impresia că o las pe Jess în urmă. Încercarea de a echilibra acest lucru poate fi destul de dificil. Dar povestea este despre ea și despre ceea ce a adus în viața mea”.

În vara lui 2019, Natasha și-a găsit puterea de a-și crea propriul profil de Instagram pentru a-i ajuta pe ceilalți să treacă prin durere. Ea a recunoscut că, după moartea fiicei sale, a constatat că nu există sprijin și viața ei a rămas în aer.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » „Nu mai am pentru ce trăi”. O mamă plânge zilnic după fiica sa de patru ani, care a murit după ce un şemineu a căzut peste ea. Femeia încă locuieşte în casa unde s-a produs tragedia, din Anglia