Antena Meniu Search
x

Video Regele Charles al III-lea, pentru prima dată în România în calitate de suveran. Va fi primit la Palatul Cotroceni de Klaus Iohannis

După o pauză de un an, Regele Charles revine astăzi în România. De această dată în calitate de suveran. Cinci zile va petrece regele pe meleaguri româneşti, unde va vizita mai multe locuri dragi Majestăţii Sale.

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 02.06.2023, 08:09

Regele Charles al III-lea, pentru prima dată în România în calitate de suveran. Va fi primit la Palatul Cotroceni de Klaus Iohannis - Profimedia

În câteva ore Regele Charles al treilea va ajunge în Bucureşti, pe Aeroportul Băneasa. De acolo va merge la Palatul Cotroceni, unde se va întâlni cu președintele Klaus Iohannis, iar mai apoi va veni aici, în judeţul Covasna, la Valea Zălanului, la casa din spatele meu pentru a petrece timp de odihnă.

Regele Charles al III-lea, pentru prima dată în România în calitate de suveran

Va sta până pe 6 iunie regele în România şi va pleca apoi în Marea Britanie. Nu înainte de a trece şi pe la celălalt loc de suflet, la Viscri. Aici va alege să meargă în împrejurimi, pe traseele deja cunoscute de rege, pentru că ştim că vine de foarte mulți ani în România şi are deja traseele lui favorite.

Vorbim în acest caz de prima vizită a unui monarh al Regatului Unit. Până acum, Regele Charles a veni în calitate de prinţ. Iată, după încoronare alege să viziteze România şi alege să vină aici, în Transilvania.

Aşadar,vorbim de măsuri de securitate de grad zero. Foarte multe lucruri nu pot fi dezvăluite din această securitate, fiind vorba şi de o vizită privată. Nu sunt dezvăluite foarte multe lucruri noi despre programul Majestăţii Sale. Aşadar aşteptăm să îl vedem ajungând aici, la Valea Zălanului şi desigur să schimbe câteva cuvinte şi cu presa, care îl aşteaptă în România.

Pentru că, aşa cum bine ştim, anul acesta se împlinesc 25 de ani de când regele a venit prima dată în România, iar această vizită are aşadar, o dublă însemnătate pentru ţara noastră, care va fi din nou pe prima pagină în presa străină.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Regele Charles al III-lea, pentru prima dată în România în calitate de suveran. Va fi primit la Palatul Cotroceni de Klaus Iohannis