Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Regele Charles i-a fermecat pe oamenii veniți să-l vadă, în Valea Zălanului: "Te încălzeşte la suflet, zici că e de-al nostru"

Povestea de dragoste dintre Regele Charles şi oamenii din Valea Zălanului se scrie în continuare. După o zi plină, în care a cutreierat dealurile şi s-a bucurat de frumuseţile naturii, Majestatea Sa şi-a schimbat programul şi a găsit energie să iasă din nou la poartă pentru a saluta mulţimea entuziasmată. A primit daruri şi, emoţionat, a împărţit o vorbă bună tuturor. Chiar şi pe româneşte.

De Bianca Iacob la 04.06.2023, 20:04
Vezi și

Relaxat, cu un zâmbet larg pe chip, Regele Charles nu mai simte deloc oboseala unei zile pline. Se arată din nou celor care l-au aşteptat întreaga zi pentru un salut sau un cadou. 

Bianca Iacob, reporter Observator: Pentru că toată ziua a fost un du-te-vino la poarta Majestaţii Sale din Valea Zălanului, Regele Charles al III-lea şi schimbat programul şi vine preţ de câteva minute să se întâlnească cu oamenii care, iată, îl primesc în aplauze.  

Regele Charles a avut un gând bun pentru fiecare şi le-a oferit un regal de atenţie

- Bună ziua! 

Pe acelaşi subiect

- Bună ziua! 

- Vă simţiţi bine?

- Sunteţi foarte curajoşi să veniţi atâta drum! 

- Unde sunt cazaţi cu toţii?

- Din Bucureşti! Din Bucureşti? Nu îmi vine să cred. 

- Este un loc foarte special! 

- Braşov! Îmi amintesc că este o biserică foarte specială! Biserica Neagră!

- Sper să nu faceţi mult timp înapoi spre case! 

- Mulţumesc! Le-aţi cules dumneavoastră? Foarte speciale! 

- La revedere! 

Este finalul unei zile ideale, petrecute de rege între prieteni şi în natură.

Bianca Iacob, reporter Observator: În prima parte a zilei, Majestatea Sa a primit o serie de vizite de la prieteni şi apropiaţi ai locului, iar mai apoi a plecat să exploreze câmpurile din Valea Zălanului. Câmpurile pe care le cunoaşte foarte bine pentru că a făcut plimbări dese ori pe aici, de câte ori a venit în România. 

Oamenii s-au strâns încă de dimineaţă în faţa porţii pentru a-l vedea pe Regele Charles

Norocoşii care au intrat la rege i-au dus în dar bunătăţi tradiţionale. Mai multe femei de la o asociaţie din zonă s-au pregătit cu emoţie pentru marea întâlnire.

Paul a venit din Braşov cu un cadou special.

Paul: Voiam să îl văd, voiam să îi dau un cadou o şapcă cu România.Vreau să o dau personal. Suntem români şi am zis să aibă o amintire de la noi. Şi-o pune în cap şi repede. Foarte popular, te încălzeşte la suflet, zici că e de-al nostru. 

Donato a venit tocmai din Italia ca să îl vadă pe Regele Charles al III-lea. 

Donato: E fabulos! Am venit 3000 de kilometri. 

În toată Valea Zălanului nu se vorbeşte despre altceva. La un joc de cărţi, oamenii împărtăşesc detalii de la picnicul de ieri, la care Regele Charles a invitat 40 de localnici.

Reporter: Cum a fost ieri la picnic cu Regele?

Localnic: Foarte bine! Nu am vorbit că nu ştiu engleză, dar a dat mâna. Dulceaţă, miere, palincă!

Reporter: A băut regele palincă?

Localnic: Da! Puţin! 

Regele Charles va petrece ziua de luni în natură, admirând şi bucurându-se de flori, insecte și păsări.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Regele Charles i-a fermecat pe oamenii veniți să-l vadă, în Valea Zălanului: "Te încălzeşte la suflet, zici că e de-al nostru"