Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Moment emoţionant la reşedinţa Regelui Mihai: fiicele sale, Principesele Margareta şi Sofia, se îmbrăţişează, cu ochii în lacrimi

Trimişii speciali ai Observatorului în Elveţia au surprins un moment emoţionant la reşedinţa Regelui Mihai, din Aubonne.

de Redactia Observator

la 06.12.2017 , 18:25

Trimişii speciali ai Observatorului în Elveţia au surprins un moment emoţionant la reşedinţa Regelui Mihai, din Aubonne. Principesa Margareta şi Principesa Sofia, fiicele fostului suveran, s-au îmbrăţişat, cu ochii în lacrimi.

Scena a fost surprinsă la sosirea la reşedinţa din Aubonne a Principesei Sofia, cea de-a patra fiică a Regelui Mihai. Ea a fost întâmpinată la intrare de sora cea mare, Margareta. A urmat momentul încărcat de emoţie, în care cele două fiice ale regelui s-au îmbrăţişat.

Ulterior, Principesa Margareta şi Principesa Maria, fiica cea mică a Regelui Mihai, au depus o jerbă în faţa reşedinţei din Aubonne, în memoria tatălui lor.

VIDEO: Principesa Sofia e întâmpinată de sora sa, Principesa Margareta, la intrarea în reşedinţa din Aubonne a Regelui Mihai
Vezi și

VIDEO: Principesele Margareta şi Maria depun o jerbă în faţa reşedinţei Regelui Mihai | Sursa: Observator

Principesa Sofia este a patra în ordinea succesiunii, iar fiica sa, Elisabeta Maria Biarneix, este a cincea conform Statutului Casei Regale a României, adoptat în 2007. Principesa Margareta este Custodele Coroanei, conform aceleiaşi decizii, luate de Regele Mihai.

Regele Mihai a murit pe 5 decembrie, la ora 13.00, la reşedinţa sa din Aubonne. Alături de Majestatea sa era Principesa Maria. Trupul neînsufleţit al Regelui va fi adus în România pe 13 noiembrie, iar funeraliile vor avea loc sâmbătă, pe 16 noiembrie, la Curtea de Argeş.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Moment emoţionant la reşedinţa Regelui Mihai: fiicele sale, Principesele Margareta şi Sofia, se îmbrăţişează, cu ochii în lacrimi