Antena Meniu Search
x

Video Restricţii de circulaţie pe Valea Oltului până la jumătatea lunii noiembrie

Valea Oltului va fi sub restricţii de circulaţie timp de aproape două luni. Pe Drumul Naţional care leagă Râmnicu Vâlcea de Sibiu au început de astăzi lucrările în zona localităţii Boiţa şi vor dura până pe 14 noiembrie. 

de Redactia Observator

la 18.09.2023, 14:13

Vezi și

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunţă că în zonă se va reface asfaltul, vor fi lucrări pentru versanţi, dar şi lucrări de amenajare a trotuarelor. În tot acest timp, circulaţia rutieră se va închide pe sectoare de drum de 250 metri, în reprize de câte 20 de minute. Poliţiştii le recomandă şoferilor care ajung în zonă să circule cu viteză redusă. 

Restricţii de circulaţie pe Valea Oltului

În perioada 18.09.2023 – 14.11.2023, se vor institui restricţii de circulaţie pe DN 7, km 246+500 – km 251+025,  în vederea executării mai multor tipuri de lucrări, anunţă CNAIR.

Vor avea loc lucrări de stabilizare a versanţilor pe sectorul cuprins între km 246+722 şi km 247+015

”Traficul se va închide pe sectoare de drum de maximum 250 m, în reprize de 20 de minute, la intervale de 30 de minute, în funcţie de intensitatea traficului la momentul executării lucrărilor de rănguire”, precizează compania.

De asemenea, se vor desfăşura lucrări Amenajare a trotuarelor şi accese la proprietăţi în localitatea Boiţa, atât pe partea stângă cât şi pe partea dreaptă a drumului, motiv pentru care traficul se va desfăşura în ambele sensuri de circulaţie pe un sector de drum îngustat având lăţimea minimă de 5,5 de metri.  

Va fi refăcută calea la podul situat la km 250+954, când se se va circula alternativ pe câte un sens de circulaţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Restricţii de circulaţie pe Valea Oltului până la jumătatea lunii noiembrie