Antena Meniu Search
x

Restricții de trafic în București, pe 21 și 22 decembrie. Acțiuni de comemorare a 32 de ani de la Revoluția Română

Brigada Rutieră anunță că în zilele de 21 și 22 decembrie vor fi impuse restricții de trafic în Capitală cu ocazia acțiunilor de comemorare a 32 de ani de la Revoluția Română din decembrie 1989.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 18.12.2021, 18:04

polițiști din București
Restricții de trafic în București, pe 21 și 22 decembrie. Acțiuni de comemorare a 32 de ani de la Revoluția Română - Mediafax Foto / Alexandra Pandrea via Hepta (arhivă)

 Astfel, în 21 decembrie de la ora 10.00 la Cimitirul Eroi Revoluției vor avea loc depuneri de coroane și o ceremonie religioasă/militară. Pentru buna desfășurare a acestei activități, între orele 8.45 – 11.30 se va restricționa traficul rutier pe Calea Șerban Vodă, perimetrul cuprins între Șos. Olteniței și strada care face legătura între Calea Șerban Vodă și Șos. Viilor. Totodată, se va interzice oprirea/staționarea autovehiculelor în această zonă.

Ceremonii în Piața Universității din București, pe 21 decembrie

În aceeași zi, vor avea loc depuneri de coroane și ceremonii religioase/militare între orele 11.30 – 12.00 la Troița de la Spitalul Colțea, iar de la ora 12.00 în Piața Universității.

Pentru buna desfășurare a acestei activități, între orele 11.30 – 14.00, se va restricționa traficul rutier pe Bd. Nicolae Bălcescu, între Piața Universității și Str. Batiștei, sensul de deplasare către Piața Romană, Bd. Nicolae Bălcescu, banda IV de circulație, între Str. Batiștei și Piața Universității, sensul de deplasare spre Piața Unirii, precum și Bd. Nicolae Bălcescu, banda I de circulație, între Str. Batiștei și Str. Dem I. Dobrescu, sensul de deplasare către Piața Romană.

Pe acelaşi subiect

De la ora 13.30, vor avea loc depuneri de coroane la Troița de la Salla Dalles, iar între orele 13.40 – 14.00 vor avea loc depuneri de coroane și un ceremonial militar la Troița de la Piața Romană. Astfel, între orele 13.30 – 14.00, se va restricționa traficul rutier cu intermitențe în Piața Romană pentru asigurarea traversului, pe durata ceremonialului.

Restricții și pe 22 decembrie, în Capitală

În 22 decembrie, vor avea loc activități de comemorare de la ora 9.00 la Monumentul Eroilor Revoluției Române. Pentru buna desfășurare a acestei activități, între orele 7.30 – 10.00, se va restricționa traficul rutier pe Calea Victoriei, în zona Monumentului Eroilor Revoluției Române din Piața Revoluției (banda adiacentă pistei de biciclete de pe Calea Victoriei, segmentul cuprins între Str. Dem. I. Dobrescu și Biserica Kretzulescu).

De la ora 10.00, acțiunile de comemorare vor avea loc la Sala Radio din Str. G-ral Berthelot. Poliția inforrmează că între orele 9.30 – 11.00 se va restricționa traficul rutier pe Str. G-ral Berthelot.

De asemenea, acțiuni similare sunt orrganizate începând cu ora 11.00 la Troița din fața TVR și începând cu ora 11.30 la Troița Parașutiștilor din curtea TVR. Pentru buna desfășurare a acestei activități, între orele 10.30 – 12.50 se va restricționa traficul rutier pe Calea Dorobanților, segmentul cuprins între Piața Charles de Gaulle și Piața Dorobanți, pe sensul de deplasare către Piața

Dorobanți, precum și pe Str. Emil Pangratti, tronsonul adiacent sediului TVR.

Brigada Rutieră solicită șoferilor să circule cu prudență, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate și să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor rutieri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi reciclat până acum ambalaje prin sistemul garanţie - returnare?

Observator » Evenimente » Restricții de trafic în București, pe 21 și 22 decembrie. Acțiuni de comemorare a 32 de ani de la Revoluția Română