Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Restricţii pe Autostrada Soarelui, ambele sensuri de mers. Anunţ important făcut de CNAIR şi Poliția Autostrăzi

CNAIR împreună cu Poliția Autostrăzi impun restricţii de viteză pe autostrada A2, sectorul București - Fundulea și retur.

de Redactia Observator

la 15.06.2018 , 11:41

Restricţii pe Autostrada Soarelui, ambele sensuri de mers. Anunţ important făcut de CNAIR şi Poliția Autostrăzi Restricţii pe Autostrada Soarelui, ambele sensuri de mers. Anunţ important făcut de CNAIR şi Poliția Autostrăzi

CNAIR împreună cu Poliția Autostrăzi impun restricţii de viteză pe autostrada A2, sectorul București - Fundulea și retur.

Avănd în vedere lucrările de reparații, precum și faptul că azi, 15.06.2018, începe vacanța școlară de vară și este de așteptat ca traficul rutier să se intensifice pe A2, CNAIR împreună cu Poliția Autostrăzi au hotărât ca restricția de viteză de 80 km/h să fie menținută pe ambele sensuri de mers pe sectorul București - Fundulea (km 12+000 - km 36+000) și retur.

"Facem apel la conducătorii auto să respecte restricțiile instituite temporar, să semnalizeze din timp orice intenţie de schimbare a benzii de circulaţie, să sporească atenţia la volan şi să reducă viteza în zonele unde se efectuează reparaţii", se arată în comunicatul CNAIR.

Articolul continuă după reclamă

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Restricţii pe Autostrada Soarelui, ambele sensuri de mers. Anunţ important făcut de CNAIR şi Poliția Autostrăzi