Antena Meniu Search
x

Video Revelion 2023. Petrecerea în aer liber din acest an şi-a schimbat locaţia. Unde pot sărbători românii trecerea dintre ani şi ce artişti vor cânta

Anul acesta, bucureștenii care vor dori să petreacă noaptea dintre ani în aer liber, nu vor avea foarte multe variante. Tradiționala petrecere din Piața Constituției nu se va organiza nici în acest an. Care va fi singurul loc în care oamenii se vor putea bucura de spectacol și cine vor fi artiștii care vor urca pe scenă.

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 23.12.2022, 08:24

Vezi și

De Revelion anul acesta, în noaptea dintre ani, vom avea parte de o singură petrecere, asta în ciuda faptului că bucureștenii se așteptau să-și petreacă revelionul în Piața Constituției, așa cum erau obișnuiți. Ei bine anul acesta nu va fi nici o petrecere în fața Palatului Parlamentului. Totul se mută în parcul Titan anul acesta. La o petrecere organizată de Primăria Sectorului 3.

Intrarea este liberă

Intrarea se va face de la ora 20 și pot veni toți bucureștenii care vor să petreacă în aer liber anul acesta revelionul. Vor putea admira pe scenă mai mulți artişti între care Delia, Voltaj, DJ, dar și artiști care ne vor aduce aminte de șlagărele anilor 80 și 90.

Este al 10-lea an în care Primăria Sectorului 3 organizează Revelionul în parcul din sector. Ei bine, noaptea la miezul nopții cu siguranță veți pute admira și un foc impresionant de artificii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Revelion 2023. Petrecerea în aer liber din acest an şi-a schimbat locaţia. Unde pot sărbători românii trecerea dintre ani şi ce artişti vor cânta