Antena Meniu Search
x

Rezultate rezidenţiat 2017, scandal după examen! Vezi grilele corecte şi ce punctaje au obţinut candidaţii la Medicină, Medicină Dentară şi Farmacie

Duminică, peste 6.800 de absolvenţi ai facultăţilor de Medicină, Medicină Dentară şi Farmacie au susţinut examenul de intrare în rezidenţiat.

Duminică, peste 6.800 de absolvenţi ai facultăţilor de Medicină, Medicină Dentară şi Farmacie au susţinut examenul de intrare în rezidenţiat, fiind scoase la concurs aproape 4.000 de locuri şi posturi.

La fel ca în anii trecuţi, concursul s-a desfăşurat în şase centre universitare: Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi, Târgu Mureş şi Timişoara.

REZULTATE REZIDENȚIAT 2017. Vezi notele finale obţinute de candidaţi la concursul de rezidenţiat în toate cele şase centre universitare din ţară

Nu au lipsit însă problemele, mai ales de natură tehnică, în timpul examenului organizat la Universitatea "Carol Davila" din Bucureşti, unii candidaţi reclamând că grilele au fost scanate greşit. Ulterior, ministerul Sănătăţii a anunţat că grilele au fost rescanate, iar lucrările recorectate.

Concursul s-a desfăşurat sub formă de test-grilă cu 200 de întrebări pentru fiecare domeniu, identice pentru toate centrele universitare în care s-a organizat concursul, pe o durată de 4 ore. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Rezultate rezidenţiat 2017, scandal după examen! Vezi grilele corecte şi ce punctaje au obţinut candidaţii la Medicină, Medicină Dentară şi Farmacie