Antena Meniu Search
x

Rochii de mireasă din hârtie igienică

O fermecătoare rochie de mireasă poate fi realizată, prin puterea talentului, chiar şi din cel mai puţin nobil material. O demonstrează, an de an, un concurs organizat la New York, cu participante de pe tot teritoriul Statelor Unite

Vezi și

O fermecătoare rochie de mireasă poate fi realizată, prin puterea talentului, chiar şi din cel mai puţin nobil material. O demonstrează, an de an, un concurs organizat la New York, cu participante de pe tot teritoriul Statelor Unite

Acestea au misiunea de a crea rochii de mireasă folosind doar hârtie igienică. 

Concursul intitulat "Ieftin dar Şic" a fost iniţiat de două surori care doreau, iniţial, să-şi promoveze situl de anunţuri matrimoniale. Ele s-au asociat, bineînţeles, cu o marcă de hârtie igienică iar acum, la a unsprezecea ediţie, competiţia a luat amploare. Regulile au rămas, însă, foarte simple.

Materialul aparent nepotrivit pentru toalete somptuoase a devenit o provocare pentru participantele la concurs, stiliste amatoare de pe tot cuprinsul Statelor Unite. Zece dintre ele au fost selecţionate pentru marea finală de la New York. Şi, deşi toate rochiile au uimit prin fantezie şi eleganţă, câştigătoarea nu putea fi decât una singură.

Rochia cu trenă amovibilă este însoţită de o jachetă şi o pălărie cu voal, realizate, bineînţeles, tot din hârtie igienică. Autoarea a muncit trei luni şi a folosit 22 de suluri de hârtie, dar răsplata a fost pe măsură: un cec de 10.000 de dolari. 

Anul acesta, concursul s-a desfăşurat într-un popular magazin de rochii de nuntă din Manhattan. Iar croitorii de aici i-au oferit câştigătoarei încă un premiu: creaţia sa va fi adaptată într-o rochie pret-a-porter care va intra în oferta magazinului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Rochii de mireasă din hârtie igienică