Antena Meniu Search
x

Român din Elveţia, lăsat fără mii de euro şi franci de o firmă de transport internaţional

Un român care lucrează în Elveţia a rămas fără mii de euro şi franci după ce a vrut să trimită banii părinţilor care locuiesc în Tulcea prin intermediul unei firme de transport internaţional.

Un român care lucrează în Elveţia a rămas fără mii de euro şi franci după ce a vrut să trimită banii părinţilor care locuiesc în Tulcea prin intermediul unei firme de transport internaţional.

Totul s-a întâmplat pe 14 noiembrie, atunci când românul a apelat la serviciile firmei de transport pentru a le trimite părinţilor banii.

Bărbatul a povestit, pentru Observator.TV, că a contactat firma pentru a trimite banii, iar un şofer de autocar s-a prezentat chiar la locul lui de muncă pentru a prelua banii.

"Le-am predat 1.900 de euro şi 2.000 de franci elveţieni, pe data de 14 noiembrie, şi am plătit un comision de 73 de euro pentru transportul banilor în ţară", a declarat românul.

Pe acelaşi subiect

Pentru transport şi comisionul achitat, românul a primit un bon fiscal.

Românul din Elveţia a fost lăsat fără 1.900 de euro şi 2.000 de franci de firma de transport

Român lăsat fără banii trimişi părinţilor la Tulcea

La o zi după ce a predat banii angajatului firmei de transport internaţional, românul a fost sunat de acesta şi înştiinţat că banii au fost confiscaţi la vamă.

"Am fost sunat de şoferul firmei care mi-a zis că banii au fost confiscaţi la vamă şi nu mai are de unde să ni-i înapoieze. În această situaţie sunt patru persoane, cu sume diferite. De aproape o lună, merg în fiecare zi la firma respectivă, însă nu mi se dă niciun răspuns", a declarat bărbatul.

Tânărul care lucrează în Elveţia a mai explicat că a depus deja o plângere la Poliţie împotriva firmei.

Mai mult, el şi-a pierdut locul de muncă din Elveţia, fiind nevoit să vină în ţară pentru a-şi recupera banii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Român din Elveţia, lăsat fără mii de euro şi franci de o firmă de transport internaţional