Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Român din Italia acuzat că şi-a înecat prietenul, tot român: "A căzut în apă, dar am presupus că a ieşit şi a plecat acasă"

Un român este acuzat de poliţiştii italien de crimă şi braconaj, după ce şi-ar fi înecat prietenul, tot un român. Adrian a dat câteva explicaţii cel puţin bizare anchetatorilor, precizând că prietenul său a căzut din barcă la un moment dat, dar a presupus că a ieşit singur la mal şi s-a dus acasă.

de Redactia Observator

la 17.10.2018 , 17:51

Gheorghe Bălan cu fiica sa de 16 luni

Un român este acuzat de poliţiştii italien de crimă şi braconaj, după ce şi-ar fi înecat prietenul, tot un român.

Românul Adrian P. a dat câteva explicaţii cel puţin bizare anchetatorilor, precizând că prietenul său a căzut din barcă la un moment dat, dar a presupus că a ieşit singur la mal şi s-a dus acasă.

El spune că a sărit în apă după el şi l-a căutat, dar că nu a găsit nimic. 

Articolul continuă după reclamă

"Mi-am riscat viața să-l ajut și acum mă găsesc investigat pentru o crimă. Gheorghe Bălan era ca un frate pentru mine și sunt devastat de această situaţie", spune Adrian.

Poliţiştii au altă versiune şi spun că, în timpul unei partide de braconaj, Balan a fost aruncat din barcă, poate chiar lovit de către prietenul său, fiind apoi târât de curenți. Mai mult, Arian a raportat incidentul după aproape 7 ore de la incident, timpul fiind decisiv în astfel de cazuri, scrie il mattino di padova.

"Gheorghe a ajuns în apă când barca a prins un val mic, spune Adrian P.  A căzut în apă şi a mai ieşit deloc la suprafață. M-am scufundat pentru a încerca să-l recuperez. Chiar am făcut tot ce-am putut. Apoi am văzut că și viața mea era în pericol și m-am salvat. Sufăr foarte mult. Sunt devastat și caut ajutor psihologic pentru că nu pot să mai dorm", a precizat românul.

Trupul lui Gheorghe a fost găsit de scafandri la patru kilometri distanță de locul unde ar fi căzut din barcă.

Anna Maria, iubita lui Gheorghe Bălan, a depus mărturie să Adrian P. s-a întors la casa victimei după incident, însă nu ar fi spus nimic despre eveniment. Românul spune că, întorcându-se acasă, nu a văzut maşina lui Bălan şi a presupus că reuşise să se salveze şi să plece acasă.

Autorităţile precizeată că aşteaptă rezultatele autopsiei, după care corpul lui Gheorghe Bălan va fi trimis la Râmnicu Vâlcea, pentru înmormântare. Gheorghe Bălan era din Râmnicu Vâlcea şi avea o fiică de un an şi patru luni.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Român din Italia acuzat că şi-a înecat prietenul, tot român: "A căzut în apă, dar am presupus că a ieşit şi a plecat acasă"