Antena Meniu Search
x

Român lăsat fără Lamborghini Urus de peste 250.000 euro, la vamă - FOTO

Poliția de Frontieră Română a confiscat un autoturism marca Lamborghini Urus, după ce a descoperit că bolidul de lux era declarat la o valoare de trei ori mai mică în documentele vamale de import. 

De Veronica Micu la 21.05.2021, 14:45

Polițiștii de frontieră au depistat în Portul Constanța Sud Agigea, într-un container venit din SUA, un autoturism de teren - Lamborghini Urus - a cărui valoare declarată era de trei ori mai mică față de cea de piață.

Mai precis, valorea declarată în documente era de 400.000 lei, adică puţin peste 80.000 de euro, în condiţiile în care preţul de piaţă al bolidului este de peste 1.300.000 lei, adică aproximativ 270.000 de euro. Drept urmare, oamenii legii au confiscat mașina, pentru continuarea cercetărilor.

politiadefrontiera.ro

Redăm mai jos, integral, comunicatul Poliției de Frontieră:

Pe acelaşi subiect

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă  împreună cu lucrătorii vamali au depistat în Portul Constanţa Sud Agigea, într-un container cu bunuri personale sosit din SUA, un autoturism de teren a cărui valoare declarată era mai mică faţă de cea de piaţă.

În data de 21.05.2021, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă,  aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu în Portul Constanța Sud Agigea, au participat împreună cu lucrătorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa Sud Agigea la un control fizic asupra unui container cu bunuri personale, sosit din SUA, ce avea ca destinatar un cetățean român.

Astfel, printre bunurile personale a fost descoperit un autoturism de teren marca Lamborghini Urus cu valoare declarată în documente, de peste 400.000 lei.

Autoturismul, cu valoare de comercializare pe piaţa de profil la peste 1.300.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă pentru continuarea cercetărilor.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de spălare de bani, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Român lăsat fără Lamborghini Urus de peste 250.000 euro, la vamă - FOTO