Antena Meniu Search
x

Român MĂCELĂRIT CU TOPORUL şi SPÂNZURAT în Grecia! Criminalul, tot român, şi-a atârnat compatriotul de lămâiul din grădină! IMAGINI ŞOCANTE

O răfuială între doi români, care s-a sfârşit cu o crimă oribilă, a şocat comunitatea grecească din Creta, în urmă cu două zile. 

O răfuială între doi români, care s-a sfârşit cu o crimă oribilă, a şocat comunitatea grecească din Creta, în urmă cu două zile. 

Marţi seară,  un român în vârstă de 42 de ani a fost ucis de vecinul său cu 15 ani mai mare, tot din România.

Crima a avut loc în jurul orei 19:00, în incinta unei case aflate pe strada Mylonogianni 108, în centrul oraşului, în oraşul Chania. 

GALERIE FOTO: Român MĂCELĂRIT CU TOPORUL şi SPÂNZURAT în Grecia!

Pe acelaşi subiect

Se pare că cearta celor doi români a pornit de la un hangar pe care victima ar fi vrut să îl construiască în curtea casei. 

Deşi păreau a fi prieteni, cei doi au început să se certe. Tensiunea a escaladat rapid, ajungând la bătaie. Nu a mai durat mult până când bărbatul de 54 de ani l-a lovit pe celălalt cu un topor.

A luat un cablu cu care l-a legat de gât, târând victima până la lămâiul din curtea casei. Orbit de furie, l-a atârnat apoi pe bărbat de copac. Şi a sunat la Poliţie.

Se pare că victima încă era în viaţă în momentul în care ucigaşul a chemat agenţii de poliţie.

Atacatorul, care şi-a recunoscut fapta, a fost arestat. În arestul poliţiei a ajuns şi o femeie, de naţionalitate bulgară, care, potrivit presei din Grecia, era iubita bărbatului ucis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Român MĂCELĂRIT CU TOPORUL şi SPÂNZURAT în Grecia! Criminalul, tot român, şi-a atârnat compatriotul de lămâiul din grădină! IMAGINI ŞOCANTE