Antena Meniu Search
x

4 tineri italieni au lăsat un român să moară sub mașina cu care l-au lovit și au fugit acasă

Un tânăr român de doar 35 de ani din Vimodrone a murit la Arluno, după ce o mașină în care se aflau 4 tineri italieni, l-a lovit mortal.

Roman ucis in italia de 4 tineri care au fugit de la locul accidentului

Un tânăr român de doar 35 de ani din Vimodrone a murit la Arluno, după ce o mașină în care se aflau 4 tineri italieni, l-a lovit mortal.

Șoferul mașinii a scăpat mașina de sub control și l-a luat în plin pe tânărul de 35 de ani, din România, după care au fugit, abandonând mașina la locul accidentului, dar și pe românul prins sub ea. 

Șoferul român s-ar fi oprit pe marginea șoselei să fumeze o țigară. În același timp, șoferul unui Ford Fiesta, venind din direcția opusă, care mai avea pasageri încă 3 tineri, pierde controlul mașinii și îl ia în plin pe românul de 35 de ani, care a fost zdrobit sub mașină.

Citește și UPDATE: Au fost prinşi italienii care au ignorat un român mort pe şosea, pe care tot ei îl loviseră cu mașina, la Milano (Video)

Polițiștii presupun că, după accident, cei 4 tineri ar fi părăsit mașina și locul accidentului fără să-și dea seama că au ucis un bărbat și s-ar fi întors acasă pe jos, scrie milano.corriere.it

Accidentul a avut loc la miezul nopții, iar trupul românului a fost observat abia de dimineață.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » 4 tineri italieni au lăsat un român să moară sub mașina cu care l-au lovit și au fugit acasă