Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un al doilea român, victimă în tragedia feroviară din Italia! Bărbatul se afla în trenul care a deraiat după impactul devastator cu un TIR (Video)

Un român s-a aflat printre victimele teribilului accident de tren din Italia. În total, doi oameni au murit şi alţi 20 au fost răniţi după ce garnitura plină cu pasageri a lovit un TIR. În urma impactului, două vagoane au deraiat. 

de Redactia Observator

la 24.05.2018 , 10:19

Doi români s-ar afla printre victimele teribilului accident de tren din Italia, în care două persoane au murit şi alte 20 au fost rănite.

Astfel, potrivit MAE un cetăţean român a fost rănit, aseară, după ce trenul în care se afla şi care circula pe ruta Torino - Ivrea - Aosta a deraiat după impactul cu un TIR.

Articolul continuă după reclamă

Din fericire, românul a fost rănit usşor, a primit ingrijiri medicale şi a fost externat noaptea trecută. 

De asemenea, presa din Italia anunţă că un al doilea român ar fi murit în accident, însă ministerul Afacerilor Externe nu a confirmat încă acest lucru.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit ANSA, românul mort este un şofer, Ştefan Aureliana, de 64 de ani, care conducea maşina ce deschidea drumul transportului agabaritic. Din primele informaţii se pare că românul a ignorat semnalele acustice şi luminoase de la trecerea de nivel.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Un al doilea român, victimă în tragedia feroviară din Italia! Bărbatul se afla în trenul care a deraiat după impactul devastator cu un TIR (Video)