Antena Meniu Search
x

Românul care i-a furat identitatea actorului Robert de Niro, prins când vindea droguri

Escrocul român care i-a furat identitatea actorului Robert de Niro nu a putut sta mult în libertate. Eliberat recent din puşcărie, după nouă ani, a fost prins în flagrant pe o stradă din Iaşi în timp ce vindea droguri din sacoşă.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 10.06.2020, 22:24

Vezi și
  • Sorin Bulgaru va petrece următoarele 30 de zile în arest preventiv.
  • Bulgaru abia fusese eliberat, după nouă ani petrecuți în închisoare.

Individul care i-a furat identitatea actorului american Robert De Niro a recidivat. Falsificator de bani în trecut, Sorin Bulgaru, pe numele din buletinul adevărat, s-a reprofilat. Poliţiştii l-au prins în timp ce încheia o afacere cu droguri. Nu chiar ca-n filmele idolului său! 

Anca Vijiac, purtător de cuvânt IPJ Iași: Au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor peste 1300 de comprimate ecstasy.

Sorin Bulgaru a fost scos din anonimat în 2011, după ce oamenii legii au descoperit că a falsificat o carte de identitate cu numele lui De Niro pentru a face credite bancare. L-au condamnat atunci la nouă ani de închisoare pentru fals, uz de fals şi înşelăciune. 

În buletinul fals, adresa lui Robert de Niro era trecută ca la parcela nr. 3 de pe Strada Eternitatea, unde se află cel mai mare cimitir din Iași și al doilea ca mărime din țară. 

Nici adresa pare să nu fi fost aleasă întâmplător, dacă ținem cont de faptul că tot aici, la parcela 3, sunt înmormântați foști primari, foști miniștri, scriitori și poeți celebri din România. 

Sorin Bulgaru îşi va petrece următoarele 30 de zile în arest. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Românul care i-a furat identitatea actorului Robert de Niro, prins când vindea droguri