Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Român ucis cu sânge rece în Franţa! Un şofer a trecut cu maşina peste Viorel, apoi a dat în marşarier ca să se asigure că l-a călcat

Un român în vârstă de 24 de ani a murit în chinuri groaznice, în Franţa, după ce un şofer a trecut cu maşina peste el, potrivit martorilor.

de Redactia Observator

la 02.03.2018 , 11:05

Un român în vârstă de 24 de ani a murit în chinuri groaznice, după ce un şofer a trecut cu maşina peste el, potrivit martorilor. Tragedia a avut loc în Franţa, în localitatea Bondy, departamentul Seine-Saint-Denis.

Viorel Ionel, din Satu Mare, se afla într-o mașina cu prietenul său, când, în urma unei dispute cu şoferul unui Mercedes, tânărul de 24 de ani a coborât din maşină.

Articolul continuă după reclamă

Românul intenţiona să discute cu şoferul Mercedesului. 

Nu a mai apucat pentru că acesta din urmă l-a lovit cu mașina pe tânărul sătmărean. Intenţionat, spun martorii. Apoi, a dat în marşarier ca să se asigure că l-a călcat pe Viorel.

În momentul în care poliţiştii au ajuns la faţa locului, Viorel Ionel încă mai trăia, însă decesul tânărului a fost declarat în scurt timp, la spital.

Șoferul mașinii a fugit apoi de la locul accidentului, şi, potrivit presasm.ro, nici la această oră, autoritățile franceze nu l-au prins pe făptaş. 

Pe pagina de socializare a lui Viorel curg mesajele de condoleanțe din partea apropiaților.

”Vă rugăm primiţi din partea noastră condoleanţele sincere pentru pierderea băiatului. Suntem alături de voi în rugăciune şi gânduri în cel mai greu moment… Nu putem exprima în cuvinte cât de trist este să auzim vestea despre pierderea celui drag”

”Dormi în pace suflet drag, ai plecat prea repede de printre noi, ne-ai lăsat cu un gol mare in suflet! NU O SA TE UIATAM NICIODATĂ!”.

”Cand o fiinta apropiata noua pleaca pentru totdeauna, abia atunci ne dam seama cu durere in suflet ca suntem niste bieti muritori. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace, iar voua sa va dea taria sa treceti prin aceasta grea incercare. Sincere condoleante!”.

”Dumnezeu sa te odihneasca in pace prietenul meui fost și vei rămâne mereu in inimile noastre…. Nu te voi uita niciodată”.

”Dumnezeu sa te odihneasca in pace! Sincere condoleanțe familiei, nu te voi uita niciodata”.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Român ucis cu sânge rece în Franţa! Un şofer a trecut cu maşina peste Viorel, apoi a dat în marşarier ca să se asigure că l-a călcat