Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Românca de 21 de ani ucisă cu 50 de lovituri de cuţit în Belgia a fost o elevă eminentă. Mama ei vorbise cu ea înainte să fie omorâtă

Românca de 21 de ani ucisă cu 50 de lovituri de cuţit în Belgia a fost o elevă eminentă. Mama ei vorbise cu ea înainte să fie omorâtă. Laura era din Târgu Cărbuneşti şi a renunţat la facultate pentru a pleca la Bruxelles.

de Redactia Observator

la 27.05.2018 , 09:10

Românca de 21 de ani ucisă cu 50 de lovituri de cuţit în Belgia a fost o elevă eminentă. Mama ei vorbise cu ea înainte să fie omorâtă. Laura era din Târgu Cărbuneşti şi a renunţat la facultate pentru a pleca la Bruxelles.

Potrivit site-ului SudInfo.be, Laura a plecat în Belgia, cu prietenul ei, un tânăr de 19 ani, pentru a strânge bani ca să-şi cumpere o casă, în România. Aceeaşi publicaţie scrie că tânăra ar fi postat un anunţ pe site-ul « Quartier Rouge » şi ar fi primit clienţi în apartamentul său din Etterbeek, în care a fost găsită decedată, iar unul dintre aceştia ar fi ucis-o cu 50 de lovituri de cuţit.

Articolul continuă după reclamă

Laura a absolvit Colegiul Naţional ”Tudor Arghezi” din oraşul Târgu-Cărbuneşti, iar în 2016 aceasta a obţinut premiul II la un concurs de creaţie literară, eseuri şi arte vizuale, intitulat ”Străinul. Toleranţă, securitate şi integrare într-o cultură a diversităţii”.

În 2017, tânăra s-a înscris la Facultatea de Mine, din cadrul Universităţii din Petroşani.

Mama sa susţine că nu a fost de acord să plece din România.

”Eu, ca mamă, nu ştiu ce s-a întâmplat şi cum s-a întâmplat. Într-adevăr, a fost omorâtă, doar atât ştiu. Am fost sunată de doamna consul din Belgia, mi-a confirmat. Nu se poate face nimic până nu voi fi contactată de Poliţia din Târgu-Cărbuneşti. Momentan, nu a venit nimeni. Eu am vorbit cu Laura miercuri, la ora 14.00. Din câte am înţeles, a fost omorâtă seara, la 20.30. Era cu prietenul ei acolo. Normal, ca mamă nu am fost de acord. Copilul meu era la facultate”, a declarat, conform Mediafax, mama Laurei.

Fostul director al şcolii la care a învăţat adolescenta are numai cuvinte de laudă la adresa sa. "A fost o elevă bună, a avut rezultate bune la examenul de capacitate, în 2013, a avut note mari, era premiantă. Cea mai mare tragedie este ca părinte să-ţi îngropi copilul.", a spus Dănuţ Birău, primarul oraşului Târgu-Cărbuneşti şi fostul director al şcolii la care tânăra a început studiile.

La o zi după ce familia a aflat cumplita veste, rudele şi prietenii strâng bani ca să o aducă pe Laura acasă. „Sunt foarte marcat de ceea ce mi s-a putut întâmpla. Din păcate, verișoara mea, Laura, nu se mai află printre noi!Ne-a părăsit…Mulți dintre voi i-ati fost prieteni, prieteni buni, iar pe această cale vreau să vă rog frumos dacală putetlți să oferiți un mic ajutor pentru a o aduce acasă să o înmormântăm creștinește, măcar atât putem face, având în vedere în ce chinuri a fost ucisă! Vă mulțumesc tuturor orice ajutor e binevenit. Puteti dona in conturile: RO85BRDE200SV28649872000DI (Bondoc Dumitru) în lei și RO89BACX0000000578103001 (Bondoc Dumitru) în Euro. Vă mulțumesc foarte mult, rog toți prietenii să mă ajute și cu un share! Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a scris Alexandru Bondoc, verișorul Laurei. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Românca de 21 de ani ucisă cu 50 de lovituri de cuţit în Belgia a fost o elevă eminentă. Mama ei vorbise cu ea înainte să fie omorâtă