Antena Meniu Search
x

Româncă de 23 de ani în stare gravă: STROPITĂ CU BENZINĂ şi INCENDIATĂ în restaurantul Transilvania, din Paris! Lidia e arsă pe aproape tot corpul

12 persoane, între care trei români, au fost rănite într-un atac teribil, la Aubervilliers (Seine-Saint-Denis), după ce un restaurantul românesc Transilvania a fost incendiat de trei persoane. Atacatorii au aruncat cu grenade lacrimogene şi au turnat benzină peste tot, apoi au dat foc. 

12 persoane, între care trei români, au fost rănite într-un atac teribil, la Aubervilliers (Seine-Saint-Denis), după ce un restaurantul românesc Transilvania a fost incendiat de trei persoane. Atacatorii au aruncat cu grenade lacrimogene şi au turnat benzină peste tot, apoi au dat foc. 

Citeşte şi: Reacţia HALUCINANTĂ a unui român în timp ce Lidia şi Domnica ZAC ARSE pe caldarâm şi URLĂ după ajutor. ROMÂNCELE au fost STROPITE CU BENZINĂ şi INCENDIATE la Paris (VIDEO)

Potrivit unui comunicat al ministerului Afacerilor Externe, doi dintre cei trei români sunt în stare gravă, cu slabe şanse de supravieţuire. 

Pe acelaşi subiect

Lidia este una dintre ele. Are 23 de ani, este din Rodna, Bistriţa-Năsăud, şi lucra la barul restaurantului. A avut ghinionul să se afle în timpul serviciului în momentul atacului cu cocktail Molotov.

GALERIE FOTO: Româncă de 23 de ani în stare gravă: STROPITĂ CU BENZINĂ şi INCENDIATĂ în restaurantul Transilvania, din Paris! Lidia e arsă pe aproape tot corpul

Fata a fost operată, însă are arsuri pe 85% din suprafaţa corpului, iar şansele de supravieţuire sunt foarte mici.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Iuliana, patroana restaurantului Transilvania este în stare de şoc, în urma atacului de duminică.

"Au dat foc. Au turnat benzină pe fete, pe bar, peste tot şi au dat foc. Acum mă duc la spital, sunt într-o situaţie foarte gravă", a declarat femeia pentru Observator.

Patroala restaurantului a spus că în stare gravă se mai află şi cealaltă fată care lucra la bar, Dominica, de 21 de ani, din Republica Moldova. 

Iuliana a mărturisit că nu ar avea probleme cu nimeni în zonă şi nu ştie ce anume a dus la comiterea acestui act criminal.

Citeşte şi: IPOTEZĂ ŞOCANTĂ în cazul ATACULUI care a îngrozit Franţa! Cine se afla în RESTAURNATUL ROMÂNESC în momentul în care indivizi mascaţi au stropit localul cu benzină şi i-au dat foc

"Nu a fost vorba despre niciun jaf şi nici nu avem duşmani. Nu ştim încă despre cine este vorba, s-au demarat cercetările, îi caută. Eu sunt acum la poliţie, încerc să ajut cum pot", a mai spus femeia.

Autorii, trei la număr, au intrat mascaţi în local, au aprins sticle cu cocktail Molotiv şi au stropit cu benzină. 

Potrivit presei din Hexagon, un suspect a fost reţinut şi este audiat la această oră de poliţiştii francezi.

Ce mai puteţi citi pe OBSERVATOR.TV:

"Mamă, îţi mulţumesc...". ULTIMELE CUVINTE ale frumoasei Gloria, înainte să moară. Tânăra de 27 de ani, masterand în arhitectură, a sfârşit ARSĂ DE VIE în infernul Grenfell Tower!

Premierul Sorin Grindeanu a transmis un MESAJ pe Facebook, în urmă cu puţin timp: "Să nu vă fie frică..."

LOVITURĂ pentru PSD! Mesajul transmis de preşedintele Klaus Iohannis (VIDEO)

NUMĂR DRAMATIC de morţi, răniţi şi dispăruţi după INCENDIUL DEVASTATOR din Londra. Cum arată Grenfell Tower, după mai bine de 24 de ore de la declanşarea INFERNULUI

DIRECT DIN INFERN! O mamă a transmis LIVE, pe Facebook, IMAGINI TERIFIANTE din interiorul Grenfell Tower. Femeia şi cei doi copii ai ei au ARS DE VII în incendiu (VIDEO DRAMATIC)

Adio, cost suplimentar la telefon în UE! Roaming la tarife naţionale pentru cei care călătoresc. Atenţie, ce SUPRATAXE pot exista şi cine NU beneficiază de serviciu

SENTINŢĂ pentru Mitică Dragomir și Mircea Sandu, în dosarul dezafilierii Universităţii Craiova​

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Româncă de 23 de ani în stare gravă: STROPITĂ CU BENZINĂ şi INCENDIATĂ în restaurantul Transilvania, din Paris! Lidia e arsă pe aproape tot corpul