Antena Meniu Search
x

O româncă din SUA a trimis 400.000 de euro unor "vrăjitoare" din Ploieşti, ca să-i purifice

Două persoane de etnie din Prahova sunt obligate să-i restituie unei romance din Florida suma de 412.753 de dolari. Suma de bani a fost trimisă de românca din SUA pentru ghicit şi magie neagră.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 23.01.2020, 12:48

Ţeapă cu vrăjitoare şi blesteme
Româncă din SUA ţepuită cu 400.000 de euro de două ploieştence - dpa picture alliance / Alamy

Două persoane de etnie din Prahova sunt obligate să-i restituie unei romance din Florida suma de 412.753 de dolari. Suma de bani a fost trimisă de românca din SUA pentru ghicit şi magie neagră.

În afară de românca din SUA, cei doi au făcut şi alte victime, zeci de români din Italia, Germania, Marea Britanie sau SUA, susţinând că dezleagă cele mai puternice farmece, vrăji şi blesteme. Astfel, magii ploieşteni şi-au umflat conturile cu sute de mii de euro, trimişi de oameni disperaţi.

Farmece, blesteme, vrăji şi dezlegări prin transfer bancar sau mandat poştal

Zeci de români din Italia, Germania, Marea Britanie sau SUA au luat o ţeapă monumentală de la doi autointitulaţi vrăjitori din Ploieşti, care apoi râdeau de victimele lor vorbind între ei la telefon.

Astfel, victimele erau minţite că trebuie să cumpere anumite obiecte bizare necesare practicării magiei negre, cozi de mătură, lumânări de cununie, argint viu, apă sfântă, leacuri ridicole, dar şi metale preţioase în cantităţi impresionante. La un moment dat, unei victime, vrăjitoarea îi cere să trimită bani ca să cumpere 300 de grame de aur, pe care să-l topească la asfinţit şi să distrugă blestemul. Un gram de aur valora la momentul publicării acestei ştiri peste 200 de lei, potrivit ziare.com.

Victima care a fost păgubită cu suma cea mai mare a fost româncă din SUA, care le-a trimis magilor peste 400.000 de euro, obţinuţi din vânzarea unor terenuri, ca să-i spele, la propriu. Banii ar fi trebuit spălaţi, ca să fie puri, pentru că o mare nenorocire plana asupra femeii.

Românca le-a trimis celor doi romi toţi banii, pentru purificare. Evident, cei doi vraci au scos toţi banii din cont şi i-au vândut baliverne femeii că banii erau blestemaţi, că au făcut accident când au pus mâna pe ei şi la final i-au ars pe toţi, pentru că era pericol de moarte.

La audieri, o altă persoană a declarat că a scos banii din cont şi că i-a ascuns într-un tufiş din faţa blocului, dar că apoi nu i-a mai găsit acolo.

Cazul încă se află pe rolul Curţii de Apel Ploieşti, încercându-se recuperarea prejudiciului, instituindu-se sechestru pe mai multe imobile aparţinând "vrăjitoarelor".

Vrăjitoarea "Mama Elena" şi "Tămăduitorul George" ar fi fost principalii arhitecţi ai înşelătoriei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » O româncă din SUA a trimis 400.000 de euro unor "vrăjitoare" din Ploieşti, ca să-i purifice