Antena Meniu Search
x

Românii blocaţi zeci de ore pe aeroportul din Valencia, dezvăluiri cutremurătoare

Călătorie de coşmar pentru 180 de pasageri! Oamenii au fost blocaţi mai bine de 30 de ore pe un aeroport din Spania. Părinţi cu copii şi călători bolnavi s-au plâns că aşteptarea i-a epuizat. Abia în această seară vor ajunge la Bucureşti. 

de Redactia Observator

la 19.02.2020, 20:37

Vezi și
  • Zeci de români au rămas blocaţi pe aeroportul din Valencia
  • Au făcut dezvăluiri despre coşmarul trăit în Spania

Călătorie de coşmar pentru 180 de pasageri! Oamenii au fost blocaţi mai bine de 30 de ore pe un aeroport din Spania. Părinţi cu copii şi călători bolnavi s-au plâns că aşteptarea i-a epuizat. Abia în această seară vor ajunge la Bucureşti. 

Pasagerii ar fi trebuit să plece ieri dimineaţă de pe aeroportul din Valencia. După procedura de îmbarcare, au fost întorşi şi anunţaţi că e o defecţiune la unul din motoare şi că situaţia urmează să fie remediată în cel mai scurt timp. Însă, oamenii povestesc că decolarea a fost amânată din două în două ore. 

"Ce v-au zis? Că aeronava are probleme tehnice și că lucrează un mecanic la avion, să îl repare, și stă pe pistă și acum. Ne-au dus vreo două-trei ore, azi-noapte, la hotel. Atât am apucat pentru că la ora 02:00 ne-am trezit că venim la aeroport, pentru că ne-au spus că o să plecăm la ora 06:00. Nu am plecat nici la 06:00, apoi au zis că plecăm la 10:00, nu am plecat nici la 10:00".    

Aproape 180 de pasageri au fost puşi să aştepte mai bine de 30 de ore. Cei mai mulţi dintre ei, români. 

O femeie bolnavă de diabet a suferit o criză şi a fost nevoie de intervenţia ambulanţei: "Toată lumea e disperată. Alții au copii, vă dați seama. Au început să țipe pe aici, să facă ca tot felul".

Inclusiv Ministerul Afacerilor Externe şi-a exprimat îngrijorarea cu privire la situaţia acestor pasageri: "Consulatul României la Castellon de la Plana a întreprins, în regim de urgență, demersuri pe lângă compania aeriană Wizz Air și pe lângă autoritățile aeroportuare din Valencia".

După o zi şi jumătate de amânări, pasagerii au fost în cele din urmă urcaţi la bord. În această seară vor ajunge la Bucureşti.

Compania aeriană a transmis că a oferit cazare pentru pasageri, alternative de zbor sau rambursarea completă a preţului biletului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Românii blocaţi zeci de ore pe aeroportul din Valencia, dezvăluiri cutremurătoare