Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Români blocaţi pe Aeroportul din Hamburg, din cauza unei pene generale de curent. Cursele Tarom spre Bucureşti au fost anulate

Compania Tarom a anunţat, prin intermediul unui comunicat, că, în urma unei pene generale de curent în Aeroportul Hamburg, toate cursele vor fi afectate: cele cu destinația Hamburg au fost deviate către alte aeroporturi, iar pasagerii care trebuie să ajungă în București vor fi reprogramaţi pe alte curse.

de Redactia Observator

la 03.06.2018 , 18:25

Români blocaţi pe Aeroportul din Hamburg, din cauza unei pene generale de curent. Cursele Tarom spre Bucureşti au fost anulate Români blocaţi pe Aeroportul din Hamburg, din cauza unei pene generale de curent. Cursele Tarom spre Bucureşti au fost anulate

Compania Tarom a anunţat, prin intermediul unui comunicat, că, în urma unei pene generale de curent în Aeroportul Hamburg, toate cursele vor fi afectate: cele cu destinația Hamburg au fost deviate către alte aeroporturi, iar pasagerii care trebuie să ajungă în București vor fi reprogramaţi pe alte curse.

Actualizare 18:15 Aeroportul Hamburg a transmis un mesaj pe reţelele de socializare, prin care a dat noi informaţii privind zborurile afectate de pana de curent.

'Aeroportul este forțat să suspende operațiunile de zbor pentru restul zilei. Nu a fost posibilă corectarea erorii. Aeroportul Hamburg necesită o sursă de alimentare redundantă pentru a asigura salvarea operațiunilor de zbor. Ne cerem scuze pentru neplăcerile tuturor pasagerilor, colecționarilor și rudelor în cauză. Pentru informații despre rebooking, vă rugăm să contactați direct compania dvs. aeriană', au transmis reprezentaţii aeroportului.

Articolul continuă după reclamă

"În cursul zilei de astăzi, 3 iunie 2018, în jurul orei 11:30, TAROM a fost informată cu privire la o pană generală de curent care afectează în integralitate funcționarea Aeroportului Hamburg (Germania)", se arată într-un comunicat al companiei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Toate cursele cu destinația Hamburg au fost deviate către alte aeroporturi.

În consecință, cursa RO 321 - cu destinația Hamburg - a aterizat pe aeroportul Schoenefeld (Berlin). Pasagerii primesc asistență la sol din partea agentului de handling din Berlin şi vor fi transportaţi terestru către Hamburg.

Cursa TAROM RO322 HAM-OTP este anulată din motivele prezentate anterior.

Pasagerii TAROM programați la plecare de pe Aeroportul Hamburg, cu destinația București (OTP) vor fi reprogramați pe alte curse, se mai arată în comunicatul Tarom.

Aeroportul din Hamburg este al cincilea cel mai mare aeroport din Germania, tranzitat de 17 milioane de pasageri anual.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Români blocaţi pe Aeroportul din Hamburg, din cauza unei pene generale de curent. Cursele Tarom spre Bucureşti au fost anulate